serreslife

Σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας υπό τον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μωυσιάδη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην αίθουσα «Κων/νος Καραμανλής» της Π.Ε. Σερρών.
Βασικός σκοπός της σύσκεψης ήταν ο συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων φορέων στην εκτέλεση έργων, δράσεων και λήψης μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων, χιονοπτώσεων και παγετού για την περίοδο 2017-2018.

Ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μωυσιάδης κατά την τοποθέτησή του τόνισε την ανάγκη συνεχούς και αγαστής συνεργασίας μεταξύ όλων των εμπλεκομένων προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα που τυχόν θα προκύψουν. Όπως επισήμανε, αν και οι συγκυρίες δεν είναι ευνοϊκές λόγω της γενικότερης οικονομικής δυσπραγίας, όλοι οι φορείς θα πρέπει να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με τα μέσα που διαθέτουν.
Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι όλων των φορέων δήλωσαν πως βρίσκονται σε ετοιμότητα για την χειμερινή περίοδο και έχουν λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα με όσα μέσα διαθέτουν, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα.
Ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Σερρών Γιώργος Καραγιαννίδης τόνισε πως και γι’ αυτή την περίοδο όλοι θα εργαστούν μεθοδικά έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν τα μέλη του Σ.Ο.Π.Π. της Π.Ε. Σερρών , οι δημοτικές αρχές και όλοι οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι φορείς.

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

Διαβάστε επίσης: