serreslife

Έκκληση της Αστυνομίας για παροχή πληροφοριών – Ο οδηγός εγκατέλειψε το θύμα.

Θρήνος στη Βισαλτία

Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε το απόγευμα της Τετάρτης η 47χρονη από τη Μαυροθάλασσα, η οποία παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας από αγνώστων στοιχείων όχημα, στην Εγνατία Οδό, στον κόμβο του ΤΙΤΑΝ (χιλιομετρική θέση 327).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη 47χρονη βρέθηκε στο σημείο, προκειμένου να συναντηθεί με συγγενικό της πρόσωπο που ταξίδευε με το λεωφορείο των αγροτών με προορισμό την Αθήνα, για την κινητοποίησή τους. Μετά το τραγικό δυστύχημα, το λεωφορείο επέστρεψε πίσω, με συντετριμμένους όλους τους επιβαίνοντες.

Η έκκληση της Αστυνομίας

Έκκληση για παροχή πληροφοριών απευθύνει η Αστυνομία, η οποία αναφέρει:

Σε συνέχεια του από 18-11-2015 Ενημερωτικού Δελτίου της Υπηρεσίας μας, στο οποίο αναφέρθηκε η παράσυρση και ο θανάσιμος τραυματισμός 47χρονης γυναίκας, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην Εγνατία Οδό, χ.θ. 327 (περιοχή κόμβου ΤΙΤΑΝ), από όχημα αγνώστων στοιχείων, το οποίο εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος, παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τις συνθήκες του παραπάνω δυστυχήματος, τυχόν στοιχεία του υπαίτιου οχήματος ή του οδηγού του, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Θεσσαλονίκης, το οποίο διενεργεί την προανάκριση, στο τηλέφωνο: 23910 21450, ή στη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης: 2310 557541.

Διαβάστε επίσης: