Νέες θέσεις εργασίας από τα FiguraΌ όμιλος Αισθητικής Ιατρικής Figura βρίσκεται σε διαρκή ανάπτυξη και διαθέτει ήδη 10 σύγχρονα κέντρα Αισθητικής Ιατρικής. 6 στην Αθήνα , 3 στη Θεσσαλονίκη και 1 στις Σέρρες. Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του απασχολεί: Ιατρικούς Δερματολόγους, Διευθυντές Πωλήσεων, Ιατρούς σε αναμονή ειδικότητας, Συμβούλους Υπηρεσιών Ιατρικής Αισθητικής, Αισθητικούς, Γραμματειακή Υποστήριξη, Διαιτολόγους, Άτομα για Street Promotion, Φυσικοθεραπευτές.

Τα Figura ψάχνουν νέα μέλη να εντάξουν στην ομάδα του Street Promotion! Εάν έχετε διάθεση για δουλειά και θέλετε να γίνετε μέρος του ομίλου μας επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου στο e-mail του τμήματος ανθρώπινων πόρων Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να καλέσετε στο 2321063800 και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.


Τελευταία Σερραϊκά Νέα

More Articles