serreslife

Επιστολή στον πρόεδρο της Εγνατίας Οδού Α.Ε. Απόστολο Αντωνούδη απέστειλε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Χρήστος Μέγκλας αναφορικά με την κακή κατάσταση που υπάρχει στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Σερρών και συγκεκριμένα, στον δρόμο Χριστός-Αμπέλα. "Ο δρόμος ειναι επικίνδυνος για τις ανθρώπινες ζωές όσο και για τα οχήματα, στα οποία, προκαλεί μεγάλες και πολλές φθορές, αφού η κατάσταση του οδοστρώματός του μπορεί να χαρακτηριστεί λίαν επιεικώς ως άθλια" αναφέρει ο κος Μέγκλας.

Αναλυτικά η επιστολή:

Κύριε Πρόεδρε,
Γίναμε γνώστες των δηλώσεών σας για την υπογραφή σύμβασης εντός Ιουλίου για την ανακατασκευή του δρόμου Χριστός – Αμπέλα. Ενός δρόμου επικίνδυνου τόσο για τις ανθρώπινες ζωές όσο και για τα οχήματα, στα οποία, προκαλεί μεγάλες και πολλές φθορές, αφού η κατάσταση του οδοστρώματός του μπορεί να χαρακτηριστεί λίαν επιεικώς ως άθλια. Η εικόνα του δρόμου αυτού δεν αρμόζει σε διεθνή αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας, δια του οποίου μάλιστα, καθώς συνδέει την Ελλάδα με τα Βαλκάνια και την Ευρώπη μέσω Προμαχώνα, διέρχονται χιλιάδες οχήματα από όλη την ήπειρο και κυρίως φορτηγά διεθνών μεταφορών. Είναι από τις πρώτες εικόνες της χώρας μας στους ταξιδιώτες που εισέρχονται σε αυτήν, είναι μια εικόνα που αδικεί τη χώρα και τους κατοίκους της.
Η διόρθωσή του έπρεπε να είχε ήδη γίνει από τότε που προέκυψε το πρόβλημα και διαμαρτυρόμαστε για την καθυστερημένη έναρξη των διαδικασιών ανακατασκευής του δρόμου αυτού, η οποία μπορεί και να καθυστερήσει και για το λόγο αυτό επιβάλλεται να διορθωθούν άμεσα οι φθορές του με οποιοδήποτε τρόπο. Θεωρούμε, ακόμα, απαράδεκτο να καλούνται να πληρώνουν οι διερχόμενοι διόδια για ένα δρόμο τόσο κακής ποιότητας.
Με την πίστη ότι θα λάβετε υπόψη τις θέσεις μας και θα προβείτε στις δέουσες ενέργειες για την άμεση αποκατάσταση του δρόμου, είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πρόσθετη διευκρίνηση, πληροφορία και βοήθεια για την επίτευξη άμεσων αποτελεσμάτων.

Με τιμή,
Χρήστος Μέγκλας
Πρόεδρος

Διαβάστε επίσης:

  • Πρόγραμμα Συναυλιών της Ser Expo 2023 Το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει από το 2015 την SEREXPO και την έχει καταστήσει θεσμό υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κά...