serreslife

Στο Περίπτερο 12 του Επιμελητηρίου Σερρών ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής υποδέχτηκαν μαζί με τους εκθέτες τους πολλούς επισκέπτες του, που εντυπωσιάστηκαν από την ποικιλία και την ποιότητα των εκθεμάτων των επιχειρήσεων και των Φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης των Σερρών.

Μεταξύ των επισκεπτών ο Πρόεδρος της HELEXPOΔΕΘ, Πρόεδροι Επιμελητηρίων και μέλη της Διοίκησης της ΚΕΕΕ και ο Υπουργός Εμπορίου της Ρουμανίας, συνοδευόμενος από επιτελείο της Πρεσβείας της Ρουμανίας και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βουκουρεστίου.

Έκπληξη μεταξύ των Παράλληλων Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων του Περιπτέρου 12 προκάλεσαν τα δροσερά κορίτσια της Σχολής Χορού Ναταλί Θεοδωρίδου, που εντυπωσίασαν με τη χορευτική τους δεινότητα και καλλιτεχνική αρτιότητα, τα νιάτα και την ομορφιά τους, προσελκύοντας ταυτόχρονα εκατοντάδες επισκέπτες.Σας καλούμε όλους να το επισκεφτείτε! 
Υπενθυμίζουμε ότι τα Εγκαίνια του θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου & ώρα 20:00 - ΠΡΟΣΚΑΛΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ!

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

Διαβάστε επίσης:

  • Πρόγραμμα Συναυλιών της Ser Expo 2023 Το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει από το 2015 την SEREXPO και την έχει καταστήσει θεσμό υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κά...