serreslife

Στο πλαίσιο του προγράμματος Περιβαλλοντικών και Κοινωνικών Επενδύσεων που υλοποιεί στις περιοχές από τις οποίες διέρχεται ο Διαδρατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (ΤΑP) παρέδωσε την Πέμπτη 6-12-2018 στον Δήμο Σερρών ένα καινούργιο απορριμματοφόρο. Η δωρεά πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Σερρών Πέτρου Αγγελίδη και του υπεύθυνου τοπικών κοινωνιών του TAP για την Κεντρική Μακεδονία Θάνου Σκρέκα.

Ο Δήμαρχος Σερρών τόνισε ότι ο τομέας καθαριότητας θα ενισχυθεί με ένα ακόμη απορριμματοφόρο για να εξυπηρετήσει τις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν στην αποκομιδή των απορριμμάτων και ευχαρίστησε τον εκπρόσωπο του TAP για την συνεργασία και τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές επενδύσεις της εταιρείας στο Δήμο Σερρών, που υλοποιούνται προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.
Ο κ. Αγγελίδης υπογράμμισε ότι με το καινούργιο απορριμματοφόρο η δημοτική αρχή από το 2011 έως σήμερα έχει προσθέσει στον τομέα της καθαριότητας επτά (7) νέα απορριμματοφόρα, με τα οποία η αποκομιδή γίνεται πιο αποτελεσματικά και βελτιώνεται σημαντικά ο τομέας καθαριότητας.
Επίσης στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ο Δήμος Σερρών θα προμηθευτεί τέσσερα(4) ηλεκτροκίνητα τετράκυκλα οχήματα για τις ανάγκες της υπηρεσίας καθαριότητας και συγκεκριμένα για την καθαριότητα των πεζοδρόμων.
Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ο TAP έχει στηρίξει και άλλες πρωτοβουλίες στο Δήμο Σερρών, όπως την ετήσια οικολογική εκδήλωση ECO FESTIVAL, την ανάπλαση της οδού Δορυλαίου στο κεντρικό πάρκο και την εγκατάσταση εννέα (9) κλιματιστικών στις κοινότητες Άνω Καμήλας και Κωνσταντινάτου, ενώ η συνεργασία του αγωγού με το Δήμο συνεχίζεται για την υλοποίηση και άλλων έργων όπως έχουν υποσχεθεί στις κοινότητες Προβατά, Μονοκλησσιά, Κ. Καμήλα, Κάτω Μητρούση, Α. Καμήλα και Κωσταντινάτο.
Από το γραφείο τύπου

Διαβάστε επίσης: