serreslife

Εξιχνιάστηκαν, μετά από συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ληστείες σε ανήλικο και διαρρήξεις σε καταστήματα που έγιναν το τελευταίο διάστημα στην πόλη των Σερρών.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 4 ημεδαπών ηλικίας 18, 20, 22 και 23 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας και των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Ειδικότερα, από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ο 23χρονος μαζί με τον 20χρονο και τον 18χρονο, το βράδυ της 29ης Οκτωβρίου 2018, πλησίασαν 17χρονο ημεδαπό και με την χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε. Επίσης ο 23χρονος το απόγευμα της 11ης Νοεμβρίου 2018 απείλησε τον 17χρονο και του αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο και μικρό χρηματικό ποσό.

Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι τα παραπάνω άτομα, το χρονικό διάστημα από 27 Οκτωβρίου έως 11 Νοεμβρίου 2018, δρώντας με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά και κατά τις νυκτερινές ώρες, παραβίασαν κατάστημα και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και μία τραπεζική κάρτα με την οποία πραγματοποίησαν ανάληψη χρηματικού ποσού των 200 ευρώ. Επιπλέον παραβίασαν τις εισόδους από ακόμα 3 καταστήματα, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Διαβάστε επίσης: