serreslife

Στο πλαίσιο καθημερινών και στοχευμένων ελέγχων των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, που πραγματοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Προμαχώνα, συνελήφθησαν το Σάββατο (15-7-2017) το μεσημέρι 2 άτομα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, για λαθρεμπορία. Συγκεκριμένα:

• συνελήφθη 49χρονος υπήκοος Ρουμανίας, καθώς διαπιστώθηκε στο όχημα που επέβαινε να έχει εισάγει και να μεταφέρει 4 δοχεία με συνολικά 94 λίτρα βενζίνης, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί,
• συνελήφθη 49χρονη ημεδαπή, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει 33 φιάλες αλκοολούχων ποτών, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
Τα λαθραία καύσιμα και ποτά κατασχέθηκαν προκειμένου να σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. Επιπλέον κατασχέθηκαν και τα παραπάνω οχήματα, ως μέσα τέλεσης της λαθρεμπορίας. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.

Διαβάστε επίσης: