Ακούγοντας το Βουλευτή του Ν.Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη να εξαπολύει βαρύ κατηγορώ προς τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, επειδή συμμετείχε σε διαφήμιση του Jumbo, μου ήρθε στο νου η ρήση «δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται».


Ο άλλοτε Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Ν.Θεσ/νίκης, ο άλλοτε Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ο άλλοτε υπεύθυνος του προεκλογικού αγώνα επί Αντώνη Σαμαρά, σήμερα σύρεται ως ο τελευταίος πολίτης που «αμάρτησε», γιατί στη διαφήμιση που συμμετείχε υπήρχε μουσική υπόκρουση με τον ύμνο της ΝΔ(έστω και πειραγμένος). Και ΝΑΙ ! Πρέπει να διαγραφεί ο Ψωμιάδης, που ντρόπιασε το κόμμα, πρέπει να συρθεί στο Διαδίκτυο από τον κάθε πικραμένο Νεοδημοκράτη, δικάστε τον, αφορίστε τον, ξεχάστε τον !


«Δεν ψήφισα ποτέ τον Ψωμιάδη, δεν έτρεξα πίσω του, όπως έκαναν άλλοι πολλοί, δεν τον χειροκρότησα, ούτε ζητωκραύγασα στους λόγους του, όμως αυτόν το διασυρμό του και αυτήν την πληρωμή από συντροφικά μαχαιρώματα δεν μπορώ να την αντέξω!», μου έλεγε φίλος μου για το θέμα που προκλήθηκε.


Τελικά, οι κομματικοί μηχανισμοί είναι «κρεατομηχανές». Αλέθουν τους ψηφοφόρους, όσο τους χρειάζονται για το καλό αποτέλεσμα και πετούν τις ψυχές τους, όταν η μηχανή χορτάσει.


Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης παγιδεύτηκε από μία διαφημιστική εταιρεία, που για να κάνει τη δουλειά της θυσίασε την κομματική ταυτότητα του ανδρός. Και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, που βρέθηκε στην ανάγκη των χρημάτων μιας διαφήμισης, βυθίστηκε στα απόνερα της κομματικής εξουσίας. Η καλύτερη πληρωμή για τον άλλοτε αγωνιστή της Νέας Δημοκρατίας, με τις εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους που κουβαλούσε στη φαρέτρα του . . .


Άποψη : Ιορδάνης Ξανθόπουλος (Δημοσ/φος – Φιλόλογος)

Διαβάστε επίσης: