serreslife

Τρία χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο είναι ο απολογισμός για τους Σερραίους κωπηλάτες που πήραν μέρος στους διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας Δ.Ε.Θ. 2017, που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός όμιλος Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα οι:

Μενέλαος Γκιοργκίνης και Τάσος Μπογιατζής τερμάτισαν πρώτοι και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του διπλού σκιφ παίδων.

Η Λίνα Κιοσσέ τερμάτισε πρώτη και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του σκιφ κορασίδων και κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του σκίφ νεανίδων.

Και οι Σταύρος Κωνσταντινίδης και Σωτήρης Παντούσας κατέκτησαν την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του διπλού σκιφ παίδων.

Το επόμενο κωπηλατικό ραντεβού είναι την Κυριακή 17-9-2017, στο Πεθελινό Σερρών στους Διεθνείς διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας «Κύπελλο Εμμανουήλ Παππά» που διοργανώνει ο σύλλογος.

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...