Στα γραφεία της ΕΠΟ βρίσκονται από νωρίς το πρωί, ο πρόεδρος της ΕΠΣΣ, Αθανάσιος Χατζηπαντελής και ο αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Νταούδης, ως αποκορύφωμα της προσπάθειας που κάνει εδώ και μέρες η Σερραϊκή Ένωση προκειμένου να επισπεύσει τις διαδικασίες όσον αφορά την έφεση στην απόρριψη της ένστασης-καταγγελίας του Οδυσσέα Αναγέννησης και επιτέλους να επιστρέψουν στο γήπεδο και οι ποδοσφαιριστές της Επίλεκτης.


Οι δυο Σερραίοι παράγοντες εκμεταλλεύονται στο έπακρο τον αυριανό τελικό Ελλάδος όπου συμμετέχει η Μικτή Νέων της ΕΠΣ Σερρών και γι αυτό βρέθηκαν μια μέρα νωρίτερα στην Αθήνα.
Ας ελπίσουμε ότι οι προσπάθειες τους θα αποδώσουν «για το καλό του Σερραϊκού ποδοσφαίρου» και σύντομα θα υπάρξει η τελεσίδικη απόφαση από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ προκειμένου τα Σερραϊκά γήπεδα να ζήσουν και πάλι όμορφες στιγμές με την παρουσία των ποδοσφαιριστών της Επίλεκτης.

Πηγή: serresgoal.gr

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...