Οι άνθρωποι που ξέρουν από καλή γεύση, ξέρουν να την τιμούν σε κάθε της εκδοχή. Έτσι, λοιπόν, εκτός από τα πεντανόστιμα και ζουμερά σουβλάκια και κάθε είδους κρεατικά της ώρας στη σχάρα τώρα ο Βλάχος μας τραβά από τη... μύτη και με τα φουρνιστά κρεατικά του.

Συνταγές που θυμίζουν κυριακάτικα οικογενειακά τραπέζια πλαισιώνουν τις επιλογές μας και κάνουν τις επισκέψεις μας στο Βλάχο ακόμη πιο γευστικές, ακόμη πιο νόστιμες, ακόμη πιο μερακλήδικες.



Πάμε Βλάχο, επιλέγουμε ένα από τα φουρνιστά και μαγειρευτά πιάτα , το συνοδεύουμε με σαλάτα, πατάτες φούρνου ή τηγανητές και ρύζι ή μακαρόνια, ψωμάκι και αναψυκτικό και πληρώνουμε μόνο 5,50 ευρώ.



















 

Τι άλλο να ζητήσει κανείς;;;

Γευτείτε αυτά τα νόστιμα πιάτα στο Βλάχο ή κάντε την παραγγελία σας στο 23210-58039 / 51524
WHAT'S UP:6980 021926 - VODAFONE:6947 628800 - WIND:6939 282230

Δείτε επίσηςΑπίστευτη προσφορά από το Σουβλάκι «Βλάχος» - Μενού Προσφοράς ΜΟΝΟ με €5.50!

Διαβάστε επίσης:

  • Μια νέα εμπειρία JYSK στις Σέρρες Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που άνοιξε τις πύλες του το κατάστημα JYSK Σερρών. Στα χρόνια αυτά οι πελάτες της JYSK στις Σέρρες είχαν την ευκαιρία να ...
  • Τι σουτιέν να επιλέξω; Όταν ψάχνετε να αγοράσετε ένα νέο σουτιέν, είναι σημαντικό να βρείτε κάτι που να ταιριάζει σωστά στο στήθος, τις ανάγκες σας και σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. ...