Σέρρες : Εμπιστευτείτε την ErgoΑνακαίνιση και αναβαθμίστε το χώρο σαςΗ ενεργειακή αναβάθμιση του χώρου σας είναι το Α και το Ω για την καλύτερη, ποιοτικότερη αλλά και οικονομικότερη διαβίωσή σας. Εμπιστευτείτε την ErgoΑνακαίνιση και χαρείτε ένα σπίτι πιο ζεστό, πιο όμορφο και πιο φιλόξενο.

 

Θερμοπρόσοψη


Η θερμοπρόσοψη ή θερμομόνωση της εξωτερικής επιφάνειας ενός κτιρίου ή οικήματος δεν είναι απλώς της μόδας στις συζητήσεις περί ενεργειακής εξοικονόμησης. Δεν πρόκειται απλώς για μία επιλογή ή για πολυτέλεια, αλλά για μία ουσιαστική ανάγκη της εποχής. Μέσα από την πολυετή πείρα και τη διεξοδική έρευνα της ErgoΑνακαίνιση, σε συνδυασμό πάντα με τις πιστοποιημένες εφαρμογές υλικών, προσφέρει τα πλέον ολοκληρωμένα συστήματα εξωτερικής και δομικής θερμομόνωσης, εξασφαλίζοντας ένα άριστο αποτέλεσμα ποιότητας και οικονομίας.

Φυσικά, αντιλαμβανόμενοι πλήρως τις ανάγκες και τα δεδομένα της εποχής η Ergoανακαίνιση συνεργάζεται με το πρόγραμμα εξ' οικονόμηση κατ' οίκον.

 

Πλήρης Ανακαίνιση Μπάνιου


Το μπάνιο αποτελεί έναν ιδιαίτερο χώρο του σπιτιού. Η ανακαίνισή του απαιτεί ποιότητα τόσο στο υδραυλικό δίκτυο, για την αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων στο μέλλον, όσο και στην τοποθέτηση των πλακιδίων για διάρκεια στο χρόνο. Ταυτόχρονα είναι εξίσου σημαντική η αισθητική του χώρου αλλά και η πρακτικότητα.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργεία της ErgoΑνακαίνιση εκτελούν με φροντίδα και μεράκι τις εργασίες με στόχο την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη ενώ το δίκτυο συνεργατών της εξασφαλίζει την υψηλή αισθητική και ποιότητα των πλακιδίων και των ειδών υγιεινής.

 

Γυψοσανίδες
Οι γυψοσανίδες στην εποχή μας κυριαρχούν στον τομέα των ανακαινίσεων κάθε χώρου όπως οικίες, καταστήματα, εταιρείες, γραφεία, εστιατόρια, ξενοδοχεία κ.α., λόγο της ταχύτητας και της ευελιξίας εφαρμογής του υλικού στις σύγχρονες δομικές απαιτήσεις.

Η ErgoΑνακαίνιση αναλαμβάνει:
Ψευδοροφές - Οροφές γυψοσανίδας
Επενδύσεις τοίχων
Χωρίσματα γυψοσανίδας
Επενδύσεις τζακιών
Κρυφούς φωτισμούς
Ειδικές κατασκευές

Στις υπηρεσίες της ErgoΑνακαίνιση περιλαμβάνεται και ο ελαιοχρωματισμός των χώρων.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με τους ειδικούς

Ergo ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ
Μπατιστάκης Βασίλειος
Τηλέφωνο: 6945799071

Τελευταία Σερραϊκά Νέα

More Articles