Βαφειάδης – Το πιο αξιόπιστο συνεργείο αυτοκινήτων στις ΣέρρεςΗ πολυετής εμπειρία και η υψηλή τεχνογνωσία του μηχανικού Μιχάλη Βαφειάδη έχουν εδραιώσει το συνεργείο αυτοκινήτων του στην αγορά της ευρύτερης περιοχής των Σερρών. Με έδρα του το Σκούταρι Σερρών προσφέρει άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης για το αυτοκίνητό σας, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από έναν πλήρη και υπεύθυνο τεχνικό έλεγχο μέχρι την πιο «δύσκολη» αποκατάσταση μιας βλάβης.

Δεν είναι τυχαίο ότι η άψογη εξυπηρέτηση που παρέχει έχει καθιερώσει το συνεργείο Βαφειάδης σαν ένα από τα καλύτερα συνεργεία των Σερρών, με αφοσιωμένους πελάτες που σταθερά επωφελούνται από την ποιότητα, την αξιοπιστία και την υπευθυνότητα του σέρβις του. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ειλικρίνεια, σεβόμενος πάντοτε το χρόνο, τα χρήματα αλλά και την ανάγκη κάθε κατόχου Ι.Χ. και όχι μόνο να νιώθει ασφαλής με το όχημά του.

Με τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες ελέγχου και συντήρησης που παρέχει καλύπτει όλα τα στάδια και όλα τα μηχανικά μέρη κινητήρα και αμαξώματος, ενώ τα ανταλλακτικά και λιπαντικά γνωστών κατασκευαστών που χρησιμοποιεί είναι όλα εγγυημένης υψηλής ποιότητας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η συντήρηση του αυτοκινήτου σε άριστη κατάσταση το κάνει πιο αξιόπιστο με την πάροδο του χρόνου, ασφαλές και το βοηθάει να λειτουργήσει πιο σωστά και πιο φιλικά προς τον οδηγό αλλά και το περιβάλλον.Αξίζει να αναφέρουμε ότι το συνεργείο Βαφειάδης προσφέρει άμεση οδική βοήθεια με το ιδιωτικό φορτηγό που διαθέτει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας κι αν τη χρειαστείτε απλά με ένα τηλεφώνημα στο 2321041867-6984693260

Στις υπηρεσίες που προσφέρει περιλαμβάνονται: συντήρηση και επισκευή αυτοκινήτων, γενικό service, έλεγχο ΚΤΕΟ, κάρτα ελέγχου καυσαερίων, έλεγχο φρένων φρένων, ρεκτιφιέ κινητήρων κ.α.

Βαφειάδης Μιχάλης, Σκούταρι Σερρών
Τηλέφωνο 2321041867-6984693260