Την απάντησή του μέσα από τη σελίδα του Πανσερραϊκού στο Facebook για την επίθεση εις βάρος του και εις βάρος του Πανσερραϊκού έδωσε ο Βασιλιάς των social του Πανσερραϊκού (έτσι τον αποκάλεσαν μεγάλα αθλητικά site)
Διαβάστε παρακάτω τη δημοσίευση

 

Έπεσε τις προάλλες στην αντίληψη μου μια ανυπόστατη και κωμικοτραγική προσωπική επίθεση εις βάρος μου και εις βάρος του Πανσερραϊκού από μια "δημοσιογράφο" της πόλης μας που δεν γνώριζα καν την ύπαρξη της μέσω ενός blog που δεν έχει καν domain(wordpress) με τα αρχικά Ζ.Χ. (δεν θα σε κάνω και διάσημη)
Η κυρία αυτή λοιπόν θεωρεί ότι ευτελίζουμε την δημοσιογραφία σαν Πανσερραϊκος επειδή στο μυαλό της νομίζει ότι η θέση του υπεύθυνου επικοινωνίας μιας ομάδας είναι ένα κλειστό επάγγελμα το οποίο μπορεί να εξασκείται μόνο από δημοσιογράφους! (WTF!!!)

Εγώ δημοσιογράφος δεν είμαι και δεν δήλωσα ποτέ κάτι τέτοιο...εσύ σαν δημοσιογράφος που λες ότι είσαι και νοιάζεσαι τόσο για τη δημοσιογραφία πως γίνεται να μη ξέρεις 2 βασικότατα πραγματάκια που λέγονται ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ και ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ και γράφεις απολύτως ανυπόστατες ανοησίες (ευγενικότατος και ελαφρύτατος χαρακτηρισμός για αυτά που έγραψες έχω κάνα 4-5 λέξεις πιο κατάλληλες στο μυαλό μου) σχετικά με μένα και το επάγγελμα μου; Κάνεις αυτό που κατηγορείς και δεν δύνασαι καν να το αντιληφθείς!

Επίσης τόνισες ότι ο μόνος λόγος που με έκαναν Υπεύθυνο Επικοινωνίας είναι επειδή πρόσφερα (στον αδερφικό μου φίλο και γενικό διευθυντή της ΠΑΕ) και στην αγαπημένη μου ομάδα εθελοντικά τις υπηρεσίες μου.
Όχι τσακμάκι μου...ο λόγος που με κάναν Υπεύθυνο Επικοινωνίας και έχω μέχρι και σήμερα έναν χρόνο μετά το 100% της εμπιστοσύνης της διοίκησης αποτυπώνεται στην παρακάτω φώτο.

Εγώ δεν μιλάω για την δουλειά μου και τον επαγγελματισμό μου...αφήνω άλλους να το κάνουν!Για σένα το μόνο που γράφουν είναι τι κουρέματα κάνεις!
Φαίνεται ότι τα μεγαλύτερα δημοσιογραφικά sites της χώρας δεν νοιάζονται για την δημοσιογραφία όπως εσύ...το ίδιο και αρκετοί σταθμοί της πόλης μας που μου πρόσφεραν εκπομπές...μόνο εσύ νοιάζεσαι για την δημοσιογραφία και την τιμάς γράφοντας ότι ανυπόστατο κατεβάσει η γκλάβα σου!

Υ. Γ. Το μόνο σωστό που έγραψες είναι ότι δεν με ξέρεις...και πίστεψε με δεν θέλεις να με μάθεις!!!
#και_δεν_έχω_πιει_ούτε_καφέ_ακόμα #πρώτη_και_τελευταία_φορά_που_ασχολούμαιΔιαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 289 επισκέπτες