Τι θα γίνει με το 21ο και 15ο δημοτικό Σερρών;

Σύγχυση και αναστάτωση επικρατεί στους γονείς...

Φορολογικό νομοσχέδιο - Συγκέντρωση μπροστά στη ΔΟΥ Σερρών

Συγκέντρωση για το φορολογικό νομοσχέδιο μπροστά στη ΔΟΥ...

Αυτά είναι τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια για τα οποία "διαμαρτύρονται" οι Σύμμαχοι

Με Δελτίο Τύπου που έστειλε η Συμμαχία Σερραίων στα Μ.Μ.Ε και με μια επισυναπτόμενη φωτογραφία (1 κανονικό ψηφοδέλτιο και 1 ΡΟΖ ) αναφέρει πως υπήρχε ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ και πως τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια εμφανέστατα διακρίνονται από 15 μέτρα απόσταση! Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

serreslife

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (28/12/2014)  το βράδυ σε κεντρικό ξενοδοχείο στις Σέρρες παλαιών και νέων στελεχών που τάσσονται υπέρ της κίνησης Παπανδρέου, όπου στην ουσία και διαµορφώθηκε ο Οργανωτικός Πυρήνας 42μελών.


«Ήταν ή επί τας» ήταν η φράση συµµετέχοντα στη σύσκεψη που απέδιδε το κλίµα .Είναι χαρακτηριστικό πως στη διάρκεια των δύο ωρών, µε κοµμένη σχεδόν την ανάσα, ιδιαίτερη αγωνία αλλά και συγκίνηση τοποθετήθηκαν οι παρευρεθέντες, διαπιστώνοντας την κοινή ανάγκη για τις αξίες και το µέλλον του κινήµατος  που σήµερα κινδυνεύει να µεταλλαχθεί από προσωπικά και ευκαιριακά συµφέροντα µιας ηγεσίας η οποια σέρνεται από τη δεξιά κυβέρνηση Σαµαρά.
Ένταση επικράτησε κατά την τοποθέτηση στελέχους το οποίο επσήµανε την επιτακτική ανάγκη από πλευράς Γ.Παπανδρέου να «ειπωθούν οι αλήθειες και οι εφιάλτες ξεκάθαρα µε το όνοµα τους».
Τοποθέτηση που στην ουσία της συνέκλιναν οι περισσότεροι, διατυπώνοντας όµως ταυτόχρονα και τους λόγους για τους οποίους µέχρι σήµερα δεν εκφράστηκε πολεµική "κατά της ηγεσίας του κόµµατος µας", που, όπως είπαν άλλοτε µεταµφιέζεται σε ΕΛΙΑ, άλλοτε σε «Κίνηση των 58», σε ΔΗΠΑΡ και ποιος  ξέρει τι άλλο.. 
«Ολες αυτές οι ενέργειες ενοχοποίησαν το ΠΑΣΟΚ και τα σύμβολα του, την ιστορία και τη χρησιμότητα του» παραδέχτηκαν µε πικρία τα στελέχη που τοποθετήθηκαν.
«Η επιλογή για διάλυση του ΠΑΣΟΚ έγινε στην πράξη από εκείνους που το εγκατέλειψαν» τόνισε ο Π.Τόσιος, προθέτοντας :Με την ακραία υποστήριξη της, η σηµερινη ηγεσία, σε δυνάµεις του κατεστηµένου ,υποσκάπτει και  ταυτίζει την επόµενη µέρα της Ελλάδας υπό άλλη κυβέρνηση µε τη βεβαιότητα του Grexit/.Της παταγώδους δηλαδή αποτυχίας και µαταίωσης της τιτάνιας προσπάθειας του ελληνικού λαού.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν στελέχη της αυτοδιοίκησης, μέλη της νεολαίας, συνδικαλιστές επαγγελματίες και ενεργά μέλη της οικονομικής και κοινωνικής ζωής της πόλης και του Νομού Σερρών.

Διαβάστε επίσης: