Στις Βρυξέλλες ο Δήμαρχος με στόχο την ανταλλαγή γνώσεων...

Ο Δήμαρχος Σερρών και Πρόεδρος της Επιτροπής...

Διαμαρτυρία …μετά μουσικής στις Σέρρες για τα Τέμπη και το νερό

Με στίχους και μουσική εξέφρασαν την οργή τους...

Παίζει με ανθρώπινες ζωές o Δήμαρχος - Επιβάλλεται η επέμβαση Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Αριάδνης Παπαφωτίου κατηγορεί για Εγκληματική ανευθυνότητα τον Δήμαρχο, που αν και ΓΝΩΡΙΖΕ αρμοδίως την κατάσταση, επέτρεψε την χρήση της Ανατολικής κερκίδας του Γηπέδου του Πανσερραικού, ενώ αυτή είναι άκρως επικίνδυνη και με πολύ σοβαρή δομική παθολογία, σύμφωνα με...


Ακυρώθηκε μετά την κατακραυγή του κόσμου και τα αρνητικά σχόλια, κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η συναυλία του ράπερ FY, οποίος ήταν να εμφανιστεί στην συναυλία της καρναβαλικής εκδήλωσης Mascarata στις Σέρρες.

Σύμφωνα με την πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ Χρυσάνθη Παλάζη, η οποία προχώρησε σε έκτακτη συνέντευξη τύπου το βράδυ της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου για το θέμα αυτό ανέφερε ότι τελικά η συναυλία του καλλιτέχνη δεν θα γίνει κι αυτό γιατί δεν συμφώνησε ο καλλιτέχνης με τους όρους που έβαλε η ΚΕΔΗΣ και ο δήμος Σερρών σχετικά με τα τραγούδια που θα ερμήνευε ο FY.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ ανέφερε τα παρακάτω:

«Στις επανηλλημένες συναντήσεις της ομάδας της Συμμαχίας Σερραίων τονίστηκε, τόσο από τον δήμαρχο μας, όσο και από κάποια μέλη μας ότι σε καμία περίπτωση, το μουσικό ρεπερτόριο δεν θα πρέπει να έχει υβριστικό ή χυδαίο περιεχόμενο άποψη που με την οποία συντάσσομαι απόλυτα και κατηγορηματικά. Πρόκειται, επίσης για ένα θέμα, το οποίο τέθηκε και στην ομόφωνη απόφαση του διοικητικό συμβουλίου της ΚΕΔΗΣ, αναφορικά με τις αποκριάτικες εκδηλώσεις. Στη συνέχεια, στην επικοινωνία που είχαμε με την εταιρεία του τραγουδιστή, το ζήτημα αυτό ετέθη ως μια απαράβατη προϋπόθεση. Ο μάνατζερ του απάντησε ότι θα μεταφερθούν στον τραγουδιστή οι όροι που θέτουμε ως ΚΕΔΗΣ και ως δήμος και ζητήθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των τραγουδιών της συναυλίας. Πριν από λίγο ενημερωθήκαμε, μας ενημέρωσε η εταιρεία ότι το ρεπερτόριο του τραγουδιστή είναι αυτό και συγκεκριμένο. Με βάση την εξέταση του ρεπερτορίου κρίναμε ότι οι όροι που έχουμε θέσει δεν γίνονται αποδεκτοί και ως εκ ετούτου η ΚΕΔΗΣ και σύμφωνα πάντοτε με τη γνώμη του δημάρχου μας, δεν πρόκειται να προχωρήσει στην υπογραφή συμφωνητικού συνεργασίας με τον συγκεκριμένο τραγουδιστή».

Αξίζει να αναφερθεί ότι την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, τόσο ο δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης, όσο και η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ, σε κοινή συνέντευξη τύπου είχαν ανακοινώσει ότι ο συγκεκριμένος τραγουδιστής θα εμφανιζόταν στις καρναβαλική εκδήλωση της πόλης.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


swa 23

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 352 επισκέπτες