Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Νέος Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών εξελέγη ο δημοτικός σύμβουλος Στέργιος Γαλάνης.

Κατά τη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής ο κ.Γαλάνης προτάθηκε από τον επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Ηλία Γκότση να είναι υποψήφιος για το αξίωμα του Γραμματέα, θέση που κατείχε πριν την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη της ελάσσονος αντιπολίτευσης ο δημοτικός σύμβουλος Παντελής Χράπας.

Στην μυστική ψηφοφορία που ακολούθησε, ο κ.Γαλάνης εισέπραξε σχεδόν το σύνολο της εμπιστοσύνης του σώματος. Από τους 25 παρόντες δημοτικούς συμβούλους, η υποψηφιότητα του κ.Γαλάνη συγκέντρωσε 24 ψήφους, ενώ καταμετρήθηκε και μία λευκή ψήφος.

Ψηφοσυλλέκτες της εκλογικής διαδικασίας ορίστηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι: Γιάννης Δεσποτίδης, Βαρβάρα Μητλιάγκα και Γιώργος Ταϊρης.

«Θα προσφέρω όλες μου τις δυνάμεις για την συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου» δήλωσε ευχαριστώντας το σώμα για την εκλογή του ο νέος Γραμματέας Στέργιος Γαλάνης.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 420 επισκέπτες