Στις Βρυξέλλες ο Δήμαρχος με στόχο την ανταλλαγή γνώσεων...

Ο Δήμαρχος Σερρών και Πρόεδρος της Επιτροπής...

Διαμαρτυρία …μετά μουσικής στις Σέρρες για τα Τέμπη και το νερό

Με στίχους και μουσική εξέφρασαν την οργή τους...

Παίζει με ανθρώπινες ζωές o Δήμαρχος - Επιβάλλεται η επέμβαση Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Αριάδνης Παπαφωτίου κατηγορεί για Εγκληματική ανευθυνότητα τον Δήμαρχο, που αν και ΓΝΩΡΙΖΕ αρμοδίως την κατάσταση, επέτρεψε την χρήση της Ανατολικής κερκίδας του Γηπέδου του Πανσερραικού, ενώ αυτή είναι άκρως επικίνδυνη και με πολύ σοβαρή δομική παθολογία, σύμφωνα με...


Νέος Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών εξελέγη ο δημοτικός σύμβουλος Στέργιος Γαλάνης.

Κατά τη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής ο κ.Γαλάνης προτάθηκε από τον επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Ηλία Γκότση να είναι υποψήφιος για το αξίωμα του Γραμματέα, θέση που κατείχε πριν την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη της ελάσσονος αντιπολίτευσης ο δημοτικός σύμβουλος Παντελής Χράπας.

Στην μυστική ψηφοφορία που ακολούθησε, ο κ.Γαλάνης εισέπραξε σχεδόν το σύνολο της εμπιστοσύνης του σώματος. Από τους 25 παρόντες δημοτικούς συμβούλους, η υποψηφιότητα του κ.Γαλάνη συγκέντρωσε 24 ψήφους, ενώ καταμετρήθηκε και μία λευκή ψήφος.

Ψηφοσυλλέκτες της εκλογικής διαδικασίας ορίστηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι: Γιάννης Δεσποτίδης, Βαρβάρα Μητλιάγκα και Γιώργος Ταϊρης.

«Θα προσφέρω όλες μου τις δυνάμεις για την συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου» δήλωσε ευχαριστώντας το σώμα για την εκλογή του ο νέος Γραμματέας Στέργιος Γαλάνης.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Διαβάστε επίσης:


swa 23

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 231 επισκέπτες