Βούλγαροι κλείδωσαν τα παιδιά τους στο αυτοκίνητο και πήγαν για σουβλάκια στις Σέρρες

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε χθες Κυριακή...

Από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα» αγρότης στο Νοσοκομείο Σερρών

Στο Νοσοκομείο Σερρών έστειλε έναν αγρότη από...

H «καρδιά» του Ελληνικού στίβου θα χτυπήσει στις Σέρρες

Η καρδιά του ελληνικού στίβου θα χτυπάει το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουλίου στις Σέρρες, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 στο Δημοτικό Στάδιο «Γεώργιος Τοπτσής», το οποίο είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί περισσότερους από 1.000 αθλητές και αθλήτριες και συνολικά περισσότερους από 3.000...


Δράσεις για την Ποντιακή Γενοκτονία διοργανώνουν την Τετάρτη 18 Μαΐου οι Δήμοι Σερρών και Βισαλτίας, ως μέλη του Δικτύου πόλεων με κοινότητες απογόνων Ελλήνων της καθ΄ ημάς Ανατολής, με αφορμή την ημέρα μνήμης.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της Κ.Ε.Δ.Ε., που υλοποιείται σε συνεννόηση με την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων, με στόχο να υιοθετηθεί μια ενιαία δράση όλων των μελών του Δικτύου και να δοθεί ένα συνολικό στίγμα που θα κινητοποιήσει, εκτός από τους Ποντιακούς αλλά και εν γένει τους Προσφυγικούς Πολιτιστικούς Συλλόγους, όλους τους φορείς πολιτισμού, τις τοπικές κοινωνίες και τη νεολαία.

Στις Σέρρες η δράση θα πραγματοποιηθεί με συγκέντρωση στην πλατεία Κρονίου, στις 8.30 το βράδυ. Θα γίνει άναμμα της φλόγας σε μικρά φαναράκια από τους συμμετέχοντες και θα ακολουθήσει πορεία προς τον Ανδριάντα του Αγίου Ιερομάρτυρα Χρυσοστόμου Σμύρνης, στην πλατεία Ελευθερίας, με την συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Σερρών.

Στο Δήμο Βισαλτίας η δράση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ώρα στην κοινότητα Τριανταφυλλιά, στην κεντρική πλατεία του χωριού, στο μνημείο θυμάτων ποντιακού ελληνισμού. Θα συμμετέχουν: ο Σύλλογος Γυναικών Τριανταφυλλιάς, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τριανταφυλλιάς και οι ποντιακές κοινότητες Λευκοτόπου και Θερμών.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 210 επισκέπτες