Βούλγαροι κλείδωσαν τα παιδιά τους στο αυτοκίνητο και πήγαν για σουβλάκια στις Σέρρες

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε χθες Κυριακή...

Από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα» αγρότης στο Νοσοκομείο Σερρών

Στο Νοσοκομείο Σερρών έστειλε έναν αγρότη από...

H «καρδιά» του Ελληνικού στίβου θα χτυπήσει στις Σέρρες

Η καρδιά του ελληνικού στίβου θα χτυπάει το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουλίου στις Σέρρες, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 στο Δημοτικό Στάδιο «Γεώργιος Τοπτσής», το οποίο είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί περισσότερους από 1.000 αθλητές και αθλήτριες και συνολικά περισσότερους από 3.000...


Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου Σερρών, με τη δημοτική αρχή να δέχεται την έντονη κριτική της αντιπολίτευσης η οποία την κατηγόρησε για ανικανότητα, ολιγωρία και απουσία έργου.

«Τριάντα χρόνια στην αυτοδιοίκηση πρώτη φορά βλέπω τέτοια καθυστέρηση», δήλωσε εκπροσωπώντας την παράταξη του Στέφανου Φωτιάδη ο δημοτικός σύμβουλος, Βασίλης Χρυσανθίδης, υπογραμμίζοντας παράλληλα την αναγκαιότητα στήριξης των τοπικών κοινοτήτων και παρεμβάσεων στις πεπαλαιωμένες –όπως τις χαρακτήρισε- αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Σερρών.
«Αργήσατε, μέχρι τώρα έπρεπε κάθε εβδομάδα να βγαίνουν δυο έργα», δήλωσε από τη Δημοτική Πρωτοβουλία Σερρών ο Ηλίας Γκότσης.
Για αναδιανομή φτώχειας και παραγωγή έργου μόνο μέσω προγραμμάτων έκανε λόγο ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Βασίλης Τερζής, ενώ προ των ευθυνών του έθεσε τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Σπ. Μισιρλη, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, Θένια Χαραλαμπίδου, κάνοντας λόγο ακόμη και για την παραίτησή του.
Ο προϋπολογισμός του Δήμου Σερρών ανέρχεται στα 78 εκατομμύρια ευρώ και σύμφωνα με τον κ. Μισιρλή είναι πλήρως ισοσκελισμένος, ενώ για τις ιδιαίτερες συνθήκες στις οποίες γίνεται η αναμόρφωσή του αναφέρθηκε από την πλευρά του ο Δήμαρχος Σερρών.

«Φέτος η αναμόρφωση είχε συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες, οι οποίες δεν προέκυψαν σε καμία άλλη χρονιά», δήλωσε χαρακτηριστικά Αλ. Χρυσάφης, θεωρώντας απόλυτα δικαιολογημένη την όποια καθυστέρηση.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 555 επισκέπτες