Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Με εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή πολιτών πραγματοποιήθηκε η δράση εμβολιασμού, χωρίς ραντεβού, που διοργάνωσε την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου ο Δήμος Σερρών σε συνεργασία με την 4η Υγειονομική Περιφέρεια στο φουαγιέ του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Σερρών.

Περί τους 500 πολίτες όλων των ηλικιών αξιοποίησαν την ευκαιρία για εμβολιασμό, χωρίς ραντεβού, εύκολα και γρήγορα, με την πρώτη ή την τρίτη/ενισχυτική δόση από την Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού, την οποία στελέχωναν υγειονομικές ομάδες του Νοσοκομείου Σερρών και Κέντρων Υγείας αρμοδιότητας της 4ης ΥΠΕ.

Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης επισκέφθηκε τον χώρο του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, όπου διενεργήθηκαν οι εμβολιασμοί παρουσία του διοικητή της 4ης ΥΠΕ Δημήτρη Τσαλικάκη και της υποδιοικήτριας Ειρήνης Χατζοπούλου.

«Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Δήμου για συμμετοχή στη σημερινή δράση εμβολιασμού ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μας και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

Θέλω να ευχαριστήσω όσους έσπευσαν να εμβολιαστούν, τους υγειονομικούς μας, την 4η ΥΠΕ και όλους τους φορείς, που συμμάχησαν στη σημερινή προσπάθεια για να χτίσουμε ένα ισχυρό τείχος προστασίας απέναντι στον ιό και να κερδίσουμε την κανονικότητα», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Ο Δήμαρχος Σερρών μίλησε με τους υγειονομικούς που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους και πολίτες που εμβολιάστηκαν και ευχήθηκε σε όλους υγεία και χρόνια πολλά.

Από την πλευρά του ο Διοικητής της 4ης ΥΠΕ Δημήτρης Τσαλικάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αυξημένη προσέλευση του κόσμου στη δράση, η οποία ενισχύει την εμβολιαστική κάλυψη στην περιοχή των Σερρών.

«Δίνουμε προτεραιότητα στον νομό Σερρών και για αυτόν τον λόγο σχεδιάζουμε και άλλες δράσεις εμβολιασμού με τον Δήμο Σερρών, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την πολύ καλή συνεργασία που έχουμε τα τελευταία δύο χρόνια», σημείωσε ο κ.Τσαλικάκης.

Το παρών στη δράση έδωσαν μεταξύ άλλων οι Βουλευτές Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή και Τάσος Χατζηβασιλείου, εκπρόσωπος του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, εκπρόσωποι του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.Θεολόγου και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Σερρών Νίκος Φαρμάκης.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 332 επισκέπτες