Δρομολογείται εγκατάσταση οικίσκου στον Προμαχώνα για την πάταξη του παραεμπορίου

Tην εγκατάσταση οικίσκου στον τελωνιακό σταθμό...

Σέρρες: Τίμησαν την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού

Την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων...

Εντυπωσιακά εγκαίνια για το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης «Πινακοθήκη Κωνσταντίνος Ξενάκης»

Με μία λαμπρή και συγκινητική τελετή εγκαινιάστηκε το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Πινακοθήκη «Κωνσταντίνος Ξενάκης» στις Σέρρες από την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, της Γενικής Γραμματέως...


Ο Δήμος Σερρών σε συνεργασία με την 4η Υγειονομική Περιφέρεια προσφέρει στους πολί-τες τη δυνατότητα εμβολιασμού κατά της Covid -19, χωρίς ραντεβού, στο κέντρο της πόλης των Σερρών την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021.
Συγκεκριμένα, η Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού της 4ης ΥΠΕ θα βρίσκεται στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Σερρών «Αστέρια» την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου από τις 09:00 έως τις 15:00, προκειμένου να εμβολιάζει τους ενδιαφερόμενους πολίτες όλων των ηλικιών με την πρώτη ή την τρίτη/ενισχυτική δόση.

Τα εμβόλια που θα διατίθενται είναι της Pfizer.
Πρόκειται για μία ακόμη δράση του Δήμου Σερρών για την ενίσχυση των εμβολιασμών εν μέσω της αυξημένης κινητικότητας της εορταστικής περιόδου, που έρχεται σε συνέχεια και της πρόσφατης σύσκεψης των φορέων για την αντιμετώπιση της πανδημίας στην Περιφε-ρειακή Ενότητα Σερρών.
«Όλοι οι φορείς συμφωνήσαμε σε συστράτευση δυνάμεων στη μάχη κατά του κορωνοϊού γιατί αυτά τα Χριστούγεννα το μεγαλύτερο δώρο είναι το δώρο της ζωής.

Για αυτό καλούμε τους συμπολίτες μας να προχωρήσουν σε μία πράξη αγάπης και να συμμετέχουν σε αυτή τη δράση εμβολιασμού, χωρίς ραντεβού, η οποία και θα πραγματοποιηθεί με ταχύτητα και ευκολία, στην καρδιά της πόλης των Σερρών», τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης και πρόσθεσε:

«Ευχαριστούμε την 4η ΥΠΕ για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για τη διοργάνωση της δράσης με Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού.

Όλοι μαζί συμμαχούμε για να χτίσουμε το τείχος προστασίας έναντι του ιού και να κερδίσουμε την ελευθερία μας».

Τη δράση θα συντονίσει η Υποδιοικήτρια της 4ης ΥΠΕ Ειρήνη Χατζοπούλου και ο εμβολιασμός θα πραγματοποιηθεί από τις εμβολιαστικές υγειονομικές ομάδες των Κέντρων Υγείας αρμοδιότητας της 4ης ΥΠΕ και του Νοσοκομείου Σερρών.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 215 επισκέπτες