Ξεκινούν τα χειρουργεία στο Νοσοκομείο Σερρών

Εντός των ημερών ξεκινούν τα χειρουργεία στο...

Έκλεισε τμήμα γυμνασίου στο Δραβήσκο Σερρών λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Ανεστάλη λόγω κρουσμάτων κορονοϊού η λειτουργία...

Εμπορικός σύλλογος Σερρών: Ξεκινησαν οι χειμερινές εκπτώσεις

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Σερρών ανακοινώνει την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου και με διάρκεια έως 28 Φεβρουαρίου 2022.

Την αναγκαιότητα συζήτησης του θέματος αντικατάστασης του δημοτικού φωτισμού από το Δημοτικό Συμβούλιο και όχι και από την Οικονομική Επιτροπή θέτουν εκ νέου ως αίτημα δέκα δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.

Με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής και κοινοποίηση προς το Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών ζητούν κατά τη διάρκεια συνεδρίασης των μελών της οικονομικής επιτροπής, που έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, να συζητηθεί και να τεθεί προς ψήφιση των μελών της
η παραπομπή της λήψης απόφασης στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών, του θέματος περί της Μελέτης Βιωσιμότητας, αντικατάστασης του οδοφωτισμού και όλων των σχετικών διαδικασιών του συγκεκριμένου αντικειμένου.

«Σας ζητούμε εκ νέου να σεβαστείτε την βούληση του ¼ των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και τις δημοκρατικές διαδικασίες. Λόγω της σοβαρότητας του θέματος, η Οικονομική Επιτροπή να αποφασίσει πριν από κάθε άλλη συζήτηση, να το παραπέμψει στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε αυτό ως ανώτατο Δημοτικό Όργανο των 41 εκλεγμένων και όχι η 9μελής Ο.Ε., να λάβει τις αποφάσεις» υποστηρίζουν, μεταξύ άλλων, στην κοινή επιστολή της σύσσωμη η ελάσσονα αντιπολίτευση .
Την επιστολή υπογράφουν οι: Ηλίας Γκότσης – Επικεφαλής Δημοτικής Πρωτοβουλίας, Αριάδνη Παπαφωτίου – Επικεφαλής Δύναμης Σερραίων, Αντώνης Γεωργούλας – Επικεφαλής Διάβασης Πεζών, Παύλος Φαρμάκης – Επικεφαλής Λαϊκής Συσπείρωσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Βασίλης Παπαβασιλείου ,Παντελής Χράπας Γιώργος Δούκας και Στέργιος Γαλάνης και οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι
Βασίλης Τερζής και Παρθένα Χαραλαμπίδου.

Διαβάστε επίσης: