Τι θα γίνει με το 21ο και 15ο δημοτικό Σερρών;

Σύγχυση και αναστάτωση επικρατεί στους γονείς...

Φορολογικό νομοσχέδιο - Συγκέντρωση μπροστά στη ΔΟΥ Σερρών

Συγκέντρωση για το φορολογικό νομοσχέδιο μπροστά στη ΔΟΥ...

Αυτά είναι τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια για τα οποία "διαμαρτύρονται" οι Σύμμαχοι

Με Δελτίο Τύπου που έστειλε η Συμμαχία Σερραίων στα Μ.Μ.Ε και με μια επισυναπτόμενη φωτογραφία (1 κανονικό ψηφοδέλτιο και 1 ΡΟΖ ) αναφέρει πως υπήρχε ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ και πως τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια εμφανέστατα διακρίνονται από 15 μέτρα απόσταση! Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Και το ερώτημα είναι απλό και απευθύνεται σε όλους;
Αν ήσουν στη θέση του Δημάρχου και σε έχουν ενημερώσει ότι απαιτούνται 15 εκατομμύρια ευρώ για την ασφάλεια των σχολικών συγκροτημάτων και μάλιστα υπάρχουν κάποια που χρήζουν άμεσης επέμβασης, θα συνέχιζες να ξοδεύεις για πανηγύρια, και πολιτείες των ευχών, για συναυλίες και ξωτικά, για ονοματοδοσίες και πανηγύρια, χωρίς τελειωμό. Απευθείας αναθέσεις κενού πραγματικού αντικειμένου, σαν να μην υπάρχει αύριο.
Θα συνέχιζες να ξοδεύεις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε λουλούδια για τα οποία ακόμη και μία βόλτα στην πόλη περπατώντας θα τα δεις μαραμένα ή τα παρτέρια τους αδειανά.


Όλα είναι ζήτημα προτεραιοτήτων.
Ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, είχε την ευκαιρία να έχει μια φιλική κατά δήλωση του συμμαχική κυβέρνηση δίπλα του. Κονδύλια διαθέσιμα, μέλη της Κυβέρνησης κατά δήλωσή του προσηλωμένα αρωγοί του και το μόνο που πραγματικά κατάφερε είναι ακόμη και αυτοί στην προσπάθεια να απαλλαγούν της ευθύνης των επιλογών τους, παραδέχονται, τι άλλο να κάνω, με αυτούς τους ‘’ανίκανους που μπλέξαμε ‘’ , να αδυνατούν να τα απορροφήσουν.

Κάποιοι έκαναν τα πάντα να μην βλέπεις, να μην ακούς, να μην μιλάς.
Αύριο όμως θα πρέπει να αποφασίσεις;

Αν επιλέγεις λουλούδια, πανηγύρια, ονοματοδοσίες, συναυλίες, ταρατατζούμ, λεφτά για ξόδεμα που δεν υπάρχουν έχεις αποδεδειγμένα τη Συμμαχία και τον Δήμαρχο σου.
Αν πάλι επιλέξεις κάποιους που δεσμεύονται , να προτάσσουν την ασφάλεια και την
συντήρηση των υποδομών, να αναζητούν συγκροτημένες, ρεαλιστικές λύσεις
προτεραιοτήτων, με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα, είσαι ΕΝΤΟΣ με τη Βαρβάρα.

Για να διοικήσεις έναν τόπο χρειάζεται οι πράξεις σου, να συμπληρώνουν και να ενισχύουν η μία την άλλη. Χρειάζεται μια αλληλουχία και ένα σύστημα. Όπως και στη ζωή. Χρειάζεται σχέδιο. Είναι αναγκαίο να μπουν νέες βάσεις κυρίως σε ανθρώπινο δυναμικό γιατί ‘’τα πλοία δεν πλέουν με χθεσινό άνεμο’’

Δυστυχώς, ένα συγκροτημένο σχέδιο αντιμετώπισης των σχολικών αναγκών του Δήμου Σερρών, κοστολογημένο και σε βάθος υλοποίησής του πέραν της πενταετίας, αγνοείται….γιατί απλά δεν είναι στις προτεραιότητες τους. Καμία συντήρηση δεν είναι στις προτεραιότητες τους.

Ο κόσμος δεν έχει μόνο ανάγκη για γιορτές και πανηγύρια, ακριβοπληρωμένες συναυλίες και άλλα άσκοπα χουβαρνταλίκια. Έχουμε ανάγκη από αναβάθμιση των υποδομών μας με στόχο την ασφάλεια των πολιτών.

Και να μην μας συμβεί ποτέ ξανά κανένα άλλο κακό…’’από κανέναν ανεύθυνο διευθυντή σχολείου ‘’ ή από καμιά ‘’υποστελεχωμένη τεχνική υπηρεσία ‘’. Είναι απαραίτητο οι θέσεις των τοπικών ‘’αξιωματούχων ‘’ να καταλαμβάνονται από ανθρώπους υπεύθυνους με γνώσεις, ειλικρινής και ανιδιοτελής.

Κάποιοι κάνουν τα πάντα να μην βλέπεις αυτά που δεν πρέπει, να μην ακούς αυτά που δεν πρέπει να ακουστούν, να μη μιλάς γενικά να μην ψάχνεις και να μην ρωτάς.
π.χ. Πόσα κονδύλια έχει διαθέσει την τελευταία 4ετία για τις σχολικές υποδομές του Δήμου Σερρών και την ασφάλεια των μαθητών όλων των βαθμίδων η σημερινή δημοτική αρχή;
Συνεχίζεται….
Μόλις καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε στοιχεία για τα δικά της έργα που εγκαινίασε η σημερινή δημοτική αρχή και δεν είναι από την ‘’προίκα’’ που κληρονόμησε από την προηγούμενη του κ. Πέτρου Αγγελίδη

Κουφοτόλης Α. Νικόλαος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σερρών
ΕΝΤΟΣ
Ενωτική Τοπική Συμφωνία

Διαβάστε επίσης: