Επισκέπτες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα στο χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά Σερρών

Το δρόμο προς το χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά...

Επίσκεψη της Προέδρου του Αρείου Πάγου στα Δικαστήρια Σερρών

Επίσκεψη στα δικαστήρια των Σερρών...

Περισσότεροι από 1.000 Σερραίοι στην 13η ημέρα καριέρας

Με τη συμμετοχή 35 επιχειρήσεων, με περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης, πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες η 13η Ημέρα Καριέρας.


Γιατί το να αναφέρουν ότι πρόθεσή της Δημοτικής Αρχής είναι η Πολιτεία των Ευχών να αποτελέσει πόλο έλξης για κατοίκους από όλη την Ελλάδα, στο ΔΣ της ΚΕΔΗΣ και στα λόγια είναι εύκολο.

Στις πράξεις όμως τι γίνεται;

Όσο είδαμε εμείς να έρχονται τα εκδρομικά λεωφορεία τόσα χρόνια, άλλο τόσο είδατε και εσείς!
Για να βάλει κάποιο Τουριστικό γραφείο τον προορισμό Σέρρες και την Πολιτεία των Ευχών σαν προορισμό και να πείσει τους πελάτες του να συμμετέχουν στην εκδρομή πρέπει να ξέρει ότι εκεί που θα πάει να βρει κάτι οργανωμένο, θα πρέπει να ξέρει κάθε μέρα τις εκδηλώσεις που υπάρχουν , θα πρέπει το πρόγραμμα να είναι δημοσιευμένο εδώ και 10 μέρες τουλάχιστον και όχι τσαπατσοδουλειές της τελευταίας στιγμής πάλι…

Γιατί να μην επιλέξει το Βόλο που ξεκίνησε τις Χριστουγεννιάτικες δράσεις του τα τελευταία χρόνια και μας έχουν φάει στην στροφή και ας είναι πολύ κοντά χιλιομετρικά στον αυθεντικό Χριστουγεννιάτικο προορισμό, τα Τρίκαλα!

Γιατί εκεί το πρόγραμμα είναι πλούσιο και έχει ανακοινωθεί από τις 20 Νοεμβρίου. Αλλά για να κάνεις κάτι τέτοιο θέλει όραμα, θέλει σκληρή δουλειά, θέλει οργάνωση.

Δε γίνεται με την ΚΕΔΗΣ να μας προσκαλεί στο Cityzen και να συνδιοργανώνουν μαζί Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Δε γίνεται από τη μια να διοργανανώνεις την Πολιτεία των Ευχών και να θέλεις να την κάνεις πόλο έλξης και από την άλλη να συνδιοργανώνεις εκδηλώσεις σε μια ιδιωτική επιχείρηση. Και δε θέλουμε αυτή τη στιγμή να σταθούμε αν νοικιάζει το χώρο, αν πληρώνει η ΚΕΔΗΣ τους καλλιτέχνες ή τι άλλο γίνεται?

Αυτό που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι ότι καίμε μόνοι μας την Πολιτεία Ευχών! Αυτά θα μπορούσαν να γίνουν στην Πλατεία Ελευθερίας ή σε κάποιο άλλο μέρος στο μεγάλο σπιτάκι που έχει η ΚΕΔΗΣ.

ήμασταν που ήμασταν Σκορποχώρι σαν Πολιτεία των Ευχών τώρα το ξεχειλώσαμε και φτάσαμε μέχρι τον Κουλά!


Εδώ που τα λέμε αν θέλεις να δείξεις κάτι από Χριστούγεννα στις Σέρρες σε κάποιον επισκέπτη ή εμείς σαν Σερραίοι να ζήσουμε λίγο περισσότερο το κλίμα των Εορτών το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να πάμε στο Cityzen γιατί εδώ και χρόνια ο επιχειρηματίας κ.Τσιλιακούδης έκανε κάτι μαγικό που το χαιρόμαστε μικροί και Μεγάλοι!

Προορισμός δε γίνεσαι με 1 καρουζέλ εδώ, 3 σπιτάκια εκεί, 1 παγοδρόμιο παραπέρα, και έναν αρκούδο να κάθεται μπροστά στο Δημαρχείο και αν είχε στόμα να μιλήσει θα έλεγε

Τι κάνω εγώ εδώ και πόσο είπατε με πληρώσατε;;

Προορισμός δε γίνεσαι κάνοντας μια φιέστα μόνο κατά το άναμμα του δέντρου φέρνοντας και ένα όνομα να τραγουδήσει , φέρνοντας και τα κανάλια να δείξουν τι ωραία που είναι οι Σέρρες τα Χριστούγεννα.. εκείνη τη μέρα!

γιατί μια Άννα και ένας Κούκος δε φέρνει την Άνοιξη!

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα του Δήμου Βόλου ή κάνοντας κλικ εδώ γιατί ο Βόλος μαγεύει τα Χριστούγεννα όπως γράψαμε στην αρχή του άρθρου και τα συμπεράσματα δικά σας!

Μέσα σε 3-4 χρόνια ο Βόλος μπήκε στο χάρτη των Χριστουγεννιάτικων προορισμών (δε το λέμε εμείς...το λέει ο κόσμος και τα Τουριστικά γραφεία)
το πρόγραμμα της Πολιτείας των Ευχών αγνοείται...

Διαβάστε επίσης:

  • Φάκελος : Δημοτικό Γήπεδο Πανσερραϊκού Η διοικητική αδυναμία,η έλλειψη ικανότητας για σοβαρή παραγωγή έργου,η έλλειψη προγραμματισμού , σχεδίου και ορθής αξιολόγησης των αναγκών της πόλης από την δημ...
  • Αβε τι σύμπτωση ήταν αυτή! Στις Σέρρες και στο Δημοτικό Κατάστημα, την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στις 12.00μμ πραγματοποιήθηκε Τακτική Μεικτή (διά ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη) Συνεδρ...
  • Ποιος από τους 2 ψεύδεται άραγε;; -Προ ολίγων ημερών ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Καδής από το δδ Σκουτάρεως, δήλωσε την ανεξαρτητοποίησή του από το συνδυασμό του δημάρχου κ. Αλέξανδρου Χρυσ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 240 επισκέπτες