Τι θα γίνει με το 21ο και 15ο δημοτικό Σερρών;

Σύγχυση και αναστάτωση επικρατεί στους γονείς...

Φορολογικό νομοσχέδιο - Συγκέντρωση μπροστά στη ΔΟΥ Σερρών

Συγκέντρωση για το φορολογικό νομοσχέδιο μπροστά στη ΔΟΥ...

Αυτά είναι τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια για τα οποία "διαμαρτύρονται" οι Σύμμαχοι

Με Δελτίο Τύπου που έστειλε η Συμμαχία Σερραίων στα Μ.Μ.Ε και με μια επισυναπτόμενη φωτογραφία (1 κανονικό ψηφοδέλτιο και 1 ΡΟΖ ) αναφέρει πως υπήρχε ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ και πως τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια εμφανέστατα διακρίνονται από 15 μέτρα απόσταση! Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα και στις Σέρρες για τους μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Από νωρίς το πρωί τελέστηκε αγιασμός σε όλα τα σχολεία της Π.Ε. Σερρών τα οποία «γέμισαν» από τα χαμόγελα και τις φωνές μαθητών και μαθητριών.

«Τα σχολεία είναι έτοιμα. Οι διευθυντές έκαναν το καλύτερο που θα μπορούσαν. Έχει φτάσει η πρώτη φάση των αναπληρωτών, καλύψαμε αρκετά κενά, βέβαια έχουμε κενά όπως κάθε χρόνο. Οι αναπληρωτές έχουν πάει στα σχολεία, θα περάσουν οι πρώτες μέρες, θα δούνε οι διευθυντές τι λειτουργικά κενά έχουν ακόμη και θα τα στείλουν σε εμάς κι εμείς στο υπουργείο ώστε τέλη Σεπτεμβρίου να έρθει η δεύτερη φάση των αναπληρωτών για να μπορέσουμε να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερα λειτουργικά κενά» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Νομού Σερρών Δημήτρης Σωτηριάδης υπογραμμίζοντας ότι από τα κενά που είχαν δώσει οι διευθυντές από τον Ιούνιο η διεύθυνση ζήτησε 110 αναπληρωτές κι έχουν έρθει ογδόντα της πρώτης φάσης.

Ο κ. Σωτηριάδης είπε ότι τα βιβλία ήταν έτοιμα από το καλοκαίρι ενώ τόνισε ότι στα σχολεία έχουν αναλάβει νέοι διευθυντές οι οποίοι έστειλαν μέσα στο καλοκαίρι τα προβλήματα που εντόπισαν στα σχολεία στις τεχνικές επιτροπές όλων των Δήμων του Νομού, έγιναν αρκετές εργασίες και αυτά τα μικρά προβλήματα σταδιακά σε συνεργασία με τους Δήμους τα επιλύουν.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης | Φώτο: Ανεξάρτητος

Διαβάστε επίσης: