Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Νομού Σερρών

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα και στις...

Πυρκαγιά σε κορυφογραμμή στο Παγγαίο μεταξύ Πρώτης και Ροδολίβους

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που...

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 7η SEREXPO 2023

Με εντυπωσιακό τρόπο, παρουσία χιλιάδες κόσμου, έπεσε η αυλαία της SEREXPO 2023 , την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, και το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός πέρασε στην ιστορία. Μετά την, κατά γενική ομολογία, τεράστια επιτυχία της διοργάνωσης αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, που για...


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν την Παρασκευή το απόγευμα μπροστά από το Δημαρχείο Σερρών οι κάτοικοι της περιοχής Σιγής Σερρών για τα έργα που δεν ολοκληρώνονται.

Κάτω απο το δημαρχείο στο χώρο της συγκέντρωσης παρόν ήταν ο Αντιδήμαρχος έργων κ Νυχτοπάτης με τον οποίο οι κάτοικοι είχαν έναν έντονο διάλογο στον οποίο ο κ Νυχτοπάτης τους ανέλυσε την πρόοδο των έργων και τους εξήγησε τους λόγους καθυστέρησης τους.

«Θέλετε να δείτε τι συμβαίνει κάθε φορά που βρέχει στην περιοχή; Να δείτε πως πηγαίνουν τα παιδιά μας στο σχολείο;» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι κάτοικοι της περιοχής προς τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής, με τους οποίους συναντήθηκαν.

Η δημοτική αρχή Σερρών, διά στόματος Αντιδημάρχου Έργων Γιώργου Νυκτοπάτη, δεσμεύθηκε πως θα γίνουν διανοίξεις και ασφαλτοστρώσεις στο τέλος του μήνα.
Παρών ήταν και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Σερρών Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 337 επισκέπτες