Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Νομού Σερρών

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα και στις...

Πυρκαγιά σε κορυφογραμμή στο Παγγαίο μεταξύ Πρώτης και Ροδολίβους

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που...

Επιμελητήριο Σερρών: Όλα έτοιμα για την Έκθεση Serexpo 2023

«Ο πήχης για τη SEREXPO 2023 μπαίνει ακόμη πιο ψηλά», δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς, καλώντας όλους τους Σερραίους και όχι μόνο να επισκεφτούν το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός, που για ακόμη μία χρονιά παίρνει «σάρκα και οστά» στις 20-24 Σεπτεμβρίου 2023, στο...


Με στίχους και μουσική εξέφρασαν την οργή τους για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, διεκδικώντας την άμεση απόδοση των ευθυνών.

Περισσότεροι από δέκα φορείς, σύλλογοι και εργατικά σωματεία της Π.Ε. Σερρών, η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών και ο Φοιτητικός Σύλλογος ΣΜΗ ΔΙΠΑΕ, διοργάνωσαν το απόγευμα της Κυριακής μουσική διαμαρτυρία, στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Ελευθερίας.

Το αίτημα της πλήρους διαλεύκανσης τα αιτιών του δυστυχήματος, η στήριξη των αιτημάτων των εργαζομένων τους σιδηροδρόμους, αλλά και απόσυρση του νομοσχεδίου για την ιδιωτικοποίηση του νερού αποτέλεσαν κοινό τόπο στις τοποθετήσεις των εκπροσώπων των φορέων.

Στην συναυλία συμμετείχαν οι καλλιτέχνες: Π. Αϊβαζίδης ,Γιάννης Καμπανταϊδης , Κατ.Καργιου, Χρήστος Μπόικος, Λευτέρης Πασσιάς, Δημήτρης Ψαρρά και τα συγκροτήματα: Άγριο Μέλι, Παραμυθοθαλίτσες και DATSOON.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 392 επισκέπτες