Στις Βρυξέλλες ο Δήμαρχος με στόχο την ανταλλαγή γνώσεων...

Ο Δήμαρχος Σερρών και Πρόεδρος της Επιτροπής...

Διαμαρτυρία …μετά μουσικής στις Σέρρες για τα Τέμπη και το νερό

Με στίχους και μουσική εξέφρασαν την οργή τους...

Παίζει με ανθρώπινες ζωές o Δήμαρχος - Επιβάλλεται η επέμβαση Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Αριάδνης Παπαφωτίου κατηγορεί για Εγκληματική ανευθυνότητα τον Δήμαρχο, που αν και ΓΝΩΡΙΖΕ αρμοδίως την κατάσταση, επέτρεψε την χρήση της Ανατολικής κερκίδας του Γηπέδου του Πανσερραικού, ενώ αυτή είναι άκρως επικίνδυνη και με πολύ σοβαρή δομική παθολογία, σύμφωνα με...


Το δρόμο προς το χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά πήραν και την Κυριακή εκατοντάδες λάτρεις των χειμερινών σπορ από όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Η χιονόπτωση των τελευταίων ημερών έδωσε τη δυνατότητα στους ανθρώπους του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Σερρών να δώσουν τη χρήση και των δύο αναβατήρων αλλά και του babylift στην πίστα των 1200 μέτρων ενώ εκχιονιστικό μηχάνημα της Περιφέρειας είχε ρίξει αλάτι από το πρωί και καθάρισε τον δρόμο για να διευκολύνει τον κόσμο να φτάσει στο χιονοδρομικό κέντρο.

Οι πρώτοι που πάτησαν χιόνι το πρωί ήταν οι αθλητές και αθλήτριες του ΕΟΣ που υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους έκαναν προπόνηση για δεύτερη συνεχόμενη μέρα.

«Υποδεχθήκαμε αυτό το Σαββατοκύριακο στον όμορφο, χιονισμένο, κατάλευκο Λαϊλιά πολλούς επισκέπτες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα που ήρθαν να απολαύσουν το ειδυλλιακό τοπίο. Επιτέλους η ποσότητα του χιονιού μας επέτρεψε να λειτουργήσουμε κανονικά το χιονοδρομικό κέντρο ενώ και το Σαλέ ήταν ανοιχτό και πολλοί ήταν αυτοί που πήγαν δίπλα στο τζάκι να πιούνε μια ζεστή σοκολάτα» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος του φορέα Διαχείρισης του Λαϊλιά και ταμίας του ΕΟΣ Σερρών Γρηγόρης Ευθυμιάδης.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:


swa 23

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 123 επισκέπτες