Στις Βρυξέλλες ο Δήμαρχος με στόχο την ανταλλαγή γνώσεων...

Ο Δήμαρχος Σερρών και Πρόεδρος της Επιτροπής...

Διαμαρτυρία …μετά μουσικής στις Σέρρες για τα Τέμπη και το νερό

Με στίχους και μουσική εξέφρασαν την οργή τους...

Παίζει με ανθρώπινες ζωές o Δήμαρχος - Επιβάλλεται η επέμβαση Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Αριάδνης Παπαφωτίου κατηγορεί για Εγκληματική ανευθυνότητα τον Δήμαρχο, που αν και ΓΝΩΡΙΖΕ αρμοδίως την κατάσταση, επέτρεψε την χρήση της Ανατολικής κερκίδας του Γηπέδου του Πανσερραικού, ενώ αυτή είναι άκρως επικίνδυνη και με πολύ σοβαρή δομική παθολογία, σύμφωνα με...


Επίσκεψη στα δικαστήρια των Σερρών πραγματοποίησε την Πέμπτη η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Μαρία Γεωργίου.

Η κ. Γεωργίου, αποδεχόμενη την πρόσκληση του Δικηγορικού συλλόγου Σερρών έφτασε το απόγευμα στο Δικαστικό μέγαρο Σερρών, συναντήθηκε στα γραφεία του Δικηγορικού συλλόγου Σερρών με τον πρόεδρο Παναγιώτη Καρύπογλου και τα μέλη του Δ.Σ. ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε συνάντηση με τους Δικαστικούς.

Σέρρες: Επίσκεψη της Προέδρου του Αρείου Πάγου στα Δικαστήρια
«Αποτέλεσε μεγάλη τιμή για την πόλη μας και τον Δικηγορικό σύλλογο η επίσκεψη της προέδρου του Αρείου Πάγου, η οποία δεν επισκέπτεται σχεδόν ποτέ περιφερειακά πρωτοδικεία. Ήρθε κατόπιν πρόσκλησης μας, κι αυτό μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Ευελπιστούμε ότι θα δώσει λύση στα ζητήματα που της θέσαμε. Ήταν πολύ θετική σε αυτά που ζητήσαμε. Άλλωστε γνώριζε τα προβλήματα. Εμείς ζητήσαμε ακόμα έναν εισαγγελέα κι έναν πρωτοδίκη» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Σερρών Παναγιώτης Καρύπογλου.

Ένα θέμα που τέθηκε στην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου είναι τα πολλά κενά στην γραμματεία του πρωτοδικείου των Σερρών, ένα Πανελλαδικό πρόβλημα που όπως είπε η κ. Γεωργίου το γνωρίζει και το θεωρεί από τα πιο σημαντικά ενώ τόνισε ότι το Πρωτοδικείο των Σερρών είναι από αυτά που έχουν πάρα πολλή δουλειά.

Σέρρες: Επίσκεψη της Προέδρου του Αρείου Πάγου στα Δικαστήρια
Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Σερρών παρέδωσε στην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου τιμητική πλακέτα, ένα βιβλίο με την ιστορία της πόλης των Σερρών του Βασίλη Τζανακάρη, μια κορνίζα με φωτογραφία δικαστών στο πρωτοδικείο Σερρών το 1914 αλλά και καλλυντικά με βάση τη λεβάντα που παρασκευάζονται στην Αμφίπολη, δώρα που ενθουσίασαν την κ. Γεωργίου.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


swa 23

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 313 επισκέπτες