Τι θα γίνει με το 21ο και 15ο δημοτικό Σερρών;

Σύγχυση και αναστάτωση επικρατεί στους γονείς...

Φορολογικό νομοσχέδιο - Συγκέντρωση μπροστά στη ΔΟΥ Σερρών

Συγκέντρωση για το φορολογικό νομοσχέδιο μπροστά στη ΔΟΥ...

Αυτά είναι τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια για τα οποία "διαμαρτύρονται" οι Σύμμαχοι

Με Δελτίο Τύπου που έστειλε η Συμμαχία Σερραίων στα Μ.Μ.Ε και με μια επισυναπτόμενη φωτογραφία (1 κανονικό ψηφοδέλτιο και 1 ΡΟΖ ) αναφέρει πως υπήρχε ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ και πως τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια εμφανέστατα διακρίνονται από 15 μέτρα απόσταση! Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Σταθερά στη δεύτερη εκατοντάδα παραμένει για μια ακόμη εβδομάδα ο ημερήσιος αριθμός κρουσμάτων κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών.

Σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης της covid-19 από τον ΕΟΔΥ ο αριθμός των νέων μολύνσεων για την εβδομάδα αναφοράς 8 – 14 Αυγούστου 2022 ανέρχεται στις 1.410, ενώ αναμένεται αυξητική τάση το επόμενο διάστημα.
Οι εκτιμήσεις των ειδικών κάνουν λόγο για αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού από τον Σεπτέμβριο, καθώς άπαντες θα έχουν επιστρέψει για τα καλά στους ρυθμούς της καθημερινότητας και θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα.
«Η αύξηση των κρουσμάτων θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αποτέλεσμα του μεγάλου αριθμού των συνευρέσεων που έγιναν με εκδηλώσεις και πανηγύρια, της μετακίνησης του πληθυσμού και το ότι δεν τηρούνται τα μέτρα προστασίας, όπως είναι η χρήση μάσκας και αντισηπτικού» δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Δημήτρης Μπαλαξής.
Όσον αφορά στην κατάσταση του νοσοκομείου από πλευράς ασθενειών με κορονοϊό την χαρακτήρισε απολύτως ελεγχόμενη, αν και σήμερα ο αριθμός των νοσηλειών εμφανίζεται αυξημένος σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Στους 18 ανέρχονται οι ασθενείς που νοσηλεύονται με covid,μεταξύ αυτών ένα βρέφος 3 μηνών.
Σύμφωνα με τον κ.Μπαλαξή σχεδόν το σύνολο των ασθενών είναι ηλικιωμένα άτομα με υποκείμενα νοσήματα, ενώ συνέστησε άμεσα το εμβολιασμό με την τέταρτη δόση σε όσους είναι άνω των 60 ετών.

Διαβάστε επίσης: