Αγριογούρουνα ρημάζουν τις καλλιέργειες στον δήμο Σιντικής

Η Κερκίνη έχει πάρα πολλές φυσικές ομορφιές αλλά έχει και...

Σέρρες - ΑΣΠΑΙΤΕ: Τα προγράμματα που θα λειτουργήσουν

Η ΑΣΠΑΙΤΕ ανακοινώνει, για το ακαδ. έτος...

ΓΣΕΒΕΕ: Υπερχρεωμένες οι επιχειρήσεις εστίασης - Αυξήθηκε το κόστος λειτουργίας τους

Μετά τα lockdown και ευρύτερα το πλήγμα από την πανδημία, έχει έρθει η ενεργειακή κρίση να εντείνει την πίεση στον κλάδο της εστίασης. Το μεγαλύτερο μέρος των επιχειρήσεων εστίασης βρίσκεται σε κατάσταση υπερχρέωσης. Συγκεκριμένα, περισσότερες από 1 στις 2 επιχειρήσεις έχουν καθυστερημένες οφειλές σε τουλάχιστον...


Με την επανεκλογή του Παναγιώτη Καρίπογλου, του μοναδικού υποψήφιου για τη θέση του προέδρου και των δέκα μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή οι εκλογές στον Δικηγορικό Σύλλογο Σερρών.

Η εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε στο δικαστικό μέγαρο Σερρών στο οποίο προσήλθαν για να ψηφίσουν 256 δικηγόροι μέλη του συλλόγου.

Ο Παναγιώτης Καρίπογλου επανεκλέχτηκε πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Σερρών για τρίτη θητεία συγκεντρώνοντας 246 ψήφους (υπήρχαν 6 άκυρα και 4 λευκά ψηφοδέλτια).

«Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συναδέλφους που προσήλθαν σήμερα στις κάλπες και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα.  Ευχαριστώ ειδικά τους δικηγόρους Σερρών  που με εξέλεξαν Πρόεδρο  του δικηγορικού μας συλλόγου  για τρίτη θητεία. Η ευθύνη και η τιμή συνάμα είναι πολύ  μεγάλες. Θα προσπαθήσω , όπως έκανα πάντα , να μη διαψεύσω τις ελπίδες των συναδέλφων μου» είπε ο επανεκλεγέντας πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών Παναγιώτης Καρίπογλου.

Το νέο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών (και οι ψήφοι του κάθε μέλους)

Τσερκέζης Γεώργιος 170

Κεσσόπουλος Κωνσταντίνος 155

Στύλλας Γεώργιος 145

Γκόγκα Δέσποινα 144

Δάγκος Κωνσταντίνος 144

Λύκου Ευαγγελία 108

Αποστολίδου Αικατερίνη 100

Μίχος Γεώργιος 97

Κρέτση Χριστίνα 86

Καμπούρης Βασίλειος 68

Στις εκλογές συμμετείχαν και οι:

Τούσκα Ελένη 64

Κράϊας Μιχαήλ 57

Λεβεντόπουλος Γρηγόρης 55

Νούσκαλη Μαριάνθη 44

Αλεξανδρίδης Δημήτριος 20

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:

  • Στα 1.787 τα κρούσματα στην Π.Ε. Σερρών Περισσότερα από 255 κρούσματα κορονοϊού ημερησίως καταγράφονται στην Π.Ε. Σερρών, κατά τη διάρκεια της προηγούμενη εβδομάδας. Σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολ...