Σε κλοιό πίεσης παραμένει το Νοσοκομείο Σερρών

Σε κλοιό πίεσης παραμένει και σήμερα το...

Με πρόεδρο τον Π. Καρίπογλου το νέο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών

Με την επανεκλογή του Παναγιώτη Καρίπογλου, του...

Πέρασε κατά πλειοψηφία το θέμα των LED από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών

Αποφασίστηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών κατά τη συνεδρίασή της τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου η έναρξη της διαδικασίας αντικατάστασης του οδοφωτισμού με φωτιστικά LED για το σύνολο του Δήμου μέσω Σύμβασης Ενεργειακής Απόδοσης(ΣΕΑ - ΣΔΙΤ).

Ημέρα μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα και στις Σέρρες το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις μνήμης. Το πρωί τελέστηκε δοξολογία στον Ι.Μ. Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών ενώ ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του Εμμανουήλ Παππά στην Πλατεία Ελευθερίας.

Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης έστειλε το δικό του μήνυμα για την Ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα:

«Με ευγνωμοσύνη και σεβασμό τιμούμε σήμερα τον Μακεδονικό Αγώνα, τον Παύλο Μελά και όλους τους ήρωες, που με τις θυσίες και το αίμα τους έσωσαν τη Μακεδονία μας γράφοντας μία από τις πιο ένδοξες σελίδες της ελληνικής ιστορίας.

Στη μεγάλη αυτή απελευθερωτική προσπάθεια, οι Σέρρες διαδραμάτισαν πρωταγωνιστικό ρόλο και ανέδειξαν αληθινούς πατριώτες και ήρωες, όπως τον θρυλικό Καπετάν Μητρούση και τον γενναίο Καπετάν Δούκα.

Ο Μακεδονικός Αγώνας αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για όλους τους Έλληνες και φάρο, που οδηγεί τα βήματα μας μέσα από τα αιματοβαμμένα μονοπάτια της Μακεδονικής γης στο μέλλον.

Δικό μας χρέος είναι να διαφυλάξουμε τις αξίες και τα ιδανικά των Μακεδονομάχων και κυρίως την κοινή εθνική συνείδηση.

Ζήτω η Μακεδονία, Ζήτω οι Μακεδονομάχοι! Αθάνατοι!»

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 345 επισκέπτες