Σε κλοιό πίεσης παραμένει το Νοσοκομείο Σερρών

Σε κλοιό πίεσης παραμένει και σήμερα το...

Με πρόεδρο τον Π. Καρίπογλου το νέο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών

Με την επανεκλογή του Παναγιώτη Καρίπογλου, του...

Πέρασε κατά πλειοψηφία το θέμα των LED από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών

Αποφασίστηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών κατά τη συνεδρίασή της τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου η έναρξη της διαδικασίας αντικατάστασης του οδοφωτισμού με φωτιστικά LED για το σύνολο του Δήμου μέσω Σύμβασης Ενεργειακής Απόδοσης(ΣΕΑ - ΣΔΙΤ).

Χωρίς προβλήματα έως αυτή την ώρα το πέρασμα του καιρικού φαινομένου «Μπάλλος» από την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ στην Π.Ε παρουσία όλων των άμεσα εμπλεκομένων για την πρόληψη και αντιμετώπιση έντονων καιρικών φαινομένων. Το καμπανάκι – βάσει των μετεωρολογικών προγνώσεων- χτυπά κυρίως για το ανατολικό κομμάτι της Π.Ε Σερρών, με όλο τον μηχανισμό να είναι σε εγρήγορση.

Μιλώντας την Παρασκευή ο Αντιδήμαρχος Αμφίπολης και υπεύθυνος Π.Π Ιορδάνης Παπαδόπουλος τόνισε πως παρά τον μεγάλο όγκο νερού – η βροχή συνεχίζεται- δεν σημειώθηκαν μεγάλα προβλήματα. Επενέβη συνεργείο του Δήμου στην Πρώτη όταν από πέτρινη παλιά περίφραξη κύλισαν πέτρες στο δρόμο, ενώ κατολισθήσεις μικρής έκτασης σημειώθηκαν στο δρόμο Μαυροθάλασσας – Αμφίπολης με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων για 30 λεπτά, ενώ αυτή την ώρα διεξάγεται κανονικά.

Δήμος Βισαλτίας: Καμία παρέμβαση δε χρειάσθηκε
Την προσοχή των οδηγών που θα διέλθουν τον επαρχιακό δρόμο Πατρίκι – Θερμά εφιστά ο Αντιδήμαρχος και υπεύθυνος Π.Π Δήμου Βισαλτίας Θοδωρής Βαδικόλιας μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ Σερρών. Ο κ. Βαδικόλιας τόνισε πως δε χρειάσθηκε να γίνει καμία παρέμβαση έως αυτή την ώρα και πως όλος ο μηχανισμός του Δήμου είναι σε πλήρη ετοιμότητα.

Δήμος Εμμανουήλ Παππά: Χωρίς προβλήματα
Χωρίς προβλήματα και στον Δήμος Εμμανουήλ Παππά που δοκιμάσθηκε σκληρά το προηγούμενο χρονικό διάστημα από πλημμύρες. Σήμερα δεν σημειώθηκε κανένα πρόβλημα – έως αυτή τη στιγμή- ενώ σε πλήρη εγρήγορση είναι όλος ο μηχανισμός του Δήμου σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Φάνη Δεδούση.

Δήμος Σερρών: Συνεχής έλεγχος ρεμάτων
Συνεχής έλεγχος των ρεμάτων γίνεται στον Δήμο Σερρών σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Μερετούδη ο οποίος μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών σημείωση πως ούτε στον ορεινό όγκο του Δήμου σημειώθηκαν προβλήματα.
Όλοι του ανέφεραν την άριστη συνεργασία μεταξύ της Π.Ε Σερρών με τους Δήμους και τις υπηρεσίες τους, καθώς και με όμορους δήμους σε θέματα που αφορούν αντιμετώπιση ακραίων καταστάσεων.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 187 επισκέπτες