«Φράκαρε» το Νοσοκομείο Σερρών με ασθενείς covid-19

Καθολική πληρότητα παρατηρείται στο Νοσοκομείο...

Εικόνες ντροπής στο ΔΙΠΑΕ Σερρών - Πάνω από μια ώρα οι φοιτητές περίμεναν για έλεγχο

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε τη Δευτέρα το πρωί...

Στις Σέρρες ο Στέλιος Πέτσας για την εντατικοποίηση των εμβολιασμών

Την ανάγκη προώθησης του εμβολιαστικού προγράμματος κατά της covid-19, μέσω συντονισμένων δράσεων σε συνεργασία με τους δήμους, την επιστημονική κοινότητα, όλων των φορέων αλλά και της εκκλησίας τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, οποίος επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης την πόλη των Σερρών.

Ένταση σημειώθηκε την Πέμπτη το πρωί στο Νοσοκομείο Σερρών, όταν δικαστικοί επιμελητές επέδωσαν τα έγγραφα αναστολής εργασίας σε ανεμβολιάστους υγειονομικούς με τους τελευταίους να μην τα αποδέχονται.

Για «πρωτόγνωρες καταστάσεις» μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος των εργαζομένων, Γιάννης Αγοραστός, υπογραμμίζοντας ότι περισσότεροι από 120 εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο, γιατροί, νοσηλευτές και διοικητικοί έχουν τεθεί σε αναστολή.

«Μαύρη σελίδα για το νοσοκομείο», χαρακτήρισε τη σημερινή μέρα η αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ και αναπληρωματικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, Χρυσούλα Αλεβιζάκη, ενώ η πρόεδρος υγιεινής και ασφάλειας του Νοσοκομείου, Κική Μιχαηλίδου, υπογράμμισε ότι οι εργαζόμενοι δεν δέχονται την αναστολή γιατί την θεωρούν αντισυνταγματική.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 366 επισκέπτες