Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Νομού Σερρών

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα και στις...

Πυρκαγιά σε κορυφογραμμή στο Παγγαίο μεταξύ Πρώτης και Ροδολίβους

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που...

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 7η SEREXPO 2023

Με εντυπωσιακό τρόπο, παρουσία χιλιάδες κόσμου, έπεσε η αυλαία της SEREXPO 2023 , την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, και το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός πέρασε στην ιστορία. Μετά την, κατά γενική ομολογία, τεράστια επιτυχία της διοργάνωσης αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, που για...


Το ποσό των 24.000 ευρώ κόντεψε να χάσει από επιτήδειους μια ηλικιωμένη γυναίκα σε χωριό του Δήμου Σιντικής. Νωρίς το πρωί της Πέμπτης μια γυναίκα και ένας άνδρας προσπάθησαν να εξαπατήσουν ηλικιωμένη γυναίκα.
Επικοινώνησαν τηλεφωνικά μαζί της ενημερώνοντάς την ότι η κόρη της χρίζει άμεσα χειρουργικής επέμβασης στο πόδι. Μάλιστα, με κλάματα η δήθεν κόρη ζητούσε βοήθεια από τη γυναίκα.
Συγκεκριμένα, ο απατεώνας προσποιούμενος τον γιατρό είπε στην 76χρονη γυναίκα ότι θα πρέπει να δώσει το χρηματικό ποσό των 24.000 ευρώ για να σωθεί το πόδι της υποτιθέμενης κόρης, η οποία είχε ένα σοβαρό ατύχημα.
Η ηλικιωμένη γυναίκα έδρασε αστραπιαία και επικοινώνησε αμέσως με την κόρη της προκειμένου να διαπιστώσει αν όντως υπάρχει αυτή η περίπτωση και έτσι δεν έπεσε στα δίχτυα των απατεώνων.
Tο φαινόμενο με τις απάτες σε βάρος ηλικιωμένων είναι σχεδόν καθημερινό με την Ελληνική Αστυνομία να προχωρά σε εκστρατεία ενημέρωσης.

Πηγή: infonews24.gr

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 214 επισκέπτες