Τι θα γίνει με το 21ο και 15ο δημοτικό Σερρών;

Σύγχυση και αναστάτωση επικρατεί στους γονείς...

Φορολογικό νομοσχέδιο - Συγκέντρωση μπροστά στη ΔΟΥ Σερρών

Συγκέντρωση για το φορολογικό νομοσχέδιο μπροστά στη ΔΟΥ...

Αυτά είναι τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια για τα οποία "διαμαρτύρονται" οι Σύμμαχοι

Με Δελτίο Τύπου που έστειλε η Συμμαχία Σερραίων στα Μ.Μ.Ε και με μια επισυναπτόμενη φωτογραφία (1 κανονικό ψηφοδέλτιο και 1 ΡΟΖ ) αναφέρει πως υπήρχε ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ και πως τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια εμφανέστατα διακρίνονται από 15 μέτρα απόσταση! Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Σε ύφεση βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας η πυρκαγιά στο Αηδονοχώρι του Δήμου Βισαλτίας έπειτα από την ολοήμερη μάχη που έδωσαν και θα συνεχίσουν να δίνουν όλο το βράδυ οι πυροσβεστικές δυνάμεις του Νομού Σερρών αλλά και εθελοντές κάτοικοι της περιοχής.

Η μεγάλη κινητοποίηση Πυροσβεστών, Πολιτικής προστασίας και εθελοντών αλλά και το γεγονός ότι δεν έπνεαν δυνατοί άνεμοι στην περιοχή είχε αποτέλεσμα αν και η φωτιά ξέσπασε σε δύσβατη πευκόφυτη περιοχή κοντά στο Αηδονοχώρι του Δήμου Βισαλτίας.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής που με πεζοπόρα τμήματα και την καθοδήγηση των κατοίκων του χωριού κατάφεραν να προσεγγίσουν το μέτωπο της πυρκαγιάς.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 25 πυροσβέστες με τρία υδροφόρα οχήματα και πέντε βοηθητικά και επικεφαλής τον διοικητή ΔΙ.Π.Υ.Ν Σερρών Πύραρχο Νίκο Παπαδόπουλο ενώ τεράστια ήταν η συμβολή κατοίκων της περιοχής (αλλά και εθελοντές από άλλες περιοχές όπως τα Ίβηρα) και των τμημάτων πολιτικής προστασίας του Δήμου Βισαλτίας με δύο υδροφόρες και το προσωπικό του ενώ υδροφόρα έστειλε και ο Δήμος Σερρών.

Στην περιοχή παρέμειναν όλο το βράδυ 15 πυροσβέστες για τον φόβο αναζωπυρώσεων.

Διαβάστε επίσης: