Επισκέπτες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα στο χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά Σερρών

Το δρόμο προς το χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά...

Επίσκεψη της Προέδρου του Αρείου Πάγου στα Δικαστήρια Σερρών

Επίσκεψη στα δικαστήρια των Σερρών...

Περισσότεροι από 1.000 Σερραίοι στην 13η ημέρα καριέρας

Με τη συμμετοχή 35 επιχειρήσεων, με περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης, πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες η 13η Ημέρα Καριέρας.


Ένα παράδοξο τροχαίο συνέβη πριν από λίγο στην είσοδο του Νέου Πετριτσίου Σερρών όταν μία αγελάδα και μία μηχανή συγκρούστηκαν.

Ο 26χρονος οδηγός της μηχανής δεν πρόλαβε να αντιδράσει όταν είδε μπροστά του την αγελάδα, σε ένα σημείο του δρόμου χωρίς καλό φωτισμό, τη χτύπησε, η μηχανή ανατράπηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πέφτοντας στο οδόστρωμα. Ένας οδηγός βυτιοφόρου που περνούσε από το σημείο είδε τον νεαρό πεσμένο στο δρόμο και ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Άμεσα στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον νεαρό άνδρα, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

Η τοπική σύμβουλός της Τ.Κ. Νέου Πετριτσίου Σταματία Σαμαρά μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών είπε ότι ο νεαρός επέστρεφε από την εργασία του όταν πετάχτηκε μπροστά του μια αγελάδα και μη μπορώντας να αντιδράσει έπεσε στο οδόστρωμα ενώ η αγελάδα δεν τραυματίστηκε και απομακρύνθηκε από το σημείο.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 293 επισκέπτες