Αγριογούρουνα ρημάζουν τις καλλιέργειες στον δήμο Σιντικής

Η Κερκίνη έχει πάρα πολλές φυσικές ομορφιές αλλά έχει και...

Σέρρες - ΑΣΠΑΙΤΕ: Τα προγράμματα που θα λειτουργήσουν

Η ΑΣΠΑΙΤΕ ανακοινώνει, για το ακαδ. έτος...

ΓΣΕΒΕΕ: Υπερχρεωμένες οι επιχειρήσεις εστίασης - Αυξήθηκε το κόστος λειτουργίας τους

Μετά τα lockdown και ευρύτερα το πλήγμα από την πανδημία, έχει έρθει η ενεργειακή κρίση να εντείνει την πίεση στον κλάδο της εστίασης. Το μεγαλύτερο μέρος των επιχειρήσεων εστίασης βρίσκεται σε κατάσταση υπερχρέωσης. Συγκεκριμένα, περισσότερες από 1 στις 2 επιχειρήσεις έχουν καθυστερημένες οφειλές σε τουλάχιστον...


Tροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην είσοδο της πόλης των Σερρών.

Κάτω αδιευκρίνιστες συνθήκες, ΙΧ αυτοκίνητο με οδηγό έναν άνδρα, κινούνταν από τον Λευκώνα για Σέρρες έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και στη συνέχεια προσέκρουσε σε τσιμεντοκολώνα ηλεκτροφωτισμού έξω από το Εθνικό στάδιο της πόλης, με αποτέλεσμα η κολώνα να «προσγειωθεί» στο οδόστρωμα. Οδηγός και συνοδηγός του οχήματος βγήκαν σώοι και αβλαβείς από αυτό.

Στο σημείο αμέσως έφτασε από την πρώτη στιγμή η Τροχαία Σερρών, προκειμένου οι αστυνομικοί να διενεργήσουν έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος και να προχωρήσουν στη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών προχώρησαν την πλύση του οδοστρώματος, ενώ τεχνικό συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ απομόνωσε την ηλεκτροδότηση της κολώνας για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: