Σε κλοιό πίεσης παραμένει το Νοσοκομείο Σερρών

Σε κλοιό πίεσης παραμένει και σήμερα το...

Με πρόεδρο τον Π. Καρίπογλου το νέο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών

Με την επανεκλογή του Παναγιώτη Καρίπογλου, του...

Πέρασε κατά πλειοψηφία το θέμα των LED από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών

Αποφασίστηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών κατά τη συνεδρίασή της τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου η έναρξη της διαδικασίας αντικατάστασης του οδοφωτισμού με φωτιστικά LED για το σύνολο του Δήμου μέσω Σύμβασης Ενεργειακής Απόδοσης(ΣΕΑ - ΣΔΙΤ).

Θύμα απάτης έπεσε η κυρία Λαμπρινή Οικονομίδου και ο σύζυγός της από το Άγιο Πνεύμα του Δήμου Εμμανουήλ Παππά. Το πρωί της Παρασκευής ένας άνδρας προσποιούμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ, μπήκε στο σπίτι των ηλικιωμένων με την πρόφαση ότι θέλει να δει την ηλεκτρολογική εγκατάσταση καθώς τοποθετούν καινούργιες στην περιοχή και από την υψηλή τάση του ρεύματος υπάρχει κίνδυνος για ηλεκτροπληξία.

Ο δράστης ζήτησε αρχικά από την κυρία Λαμπρινή να βγάλει όλες τις ηλεκτρικής συσκευές από την πρίζα.
Στη συνέχεια από απατεώνας είπε στην ηλικιωμένη να μαζέψει ό,τι χρήματα και κοσμήματα είχε προκειμένου να μην καταστραφούν. Μάλιστα, τηλεφώνησε σε συνεργό του, ο οποίος προσποιήθηκε τον Διευθυντή της ΔΕΗ και είπε στη γυναίκα να ακολουθήσει τις συμβουλές του υποτιθέμενου συναδέρφου του.
Η ηλικιωμένη γυναίκα από το φόβο της μην τυχόν και καεί το σπίτι της ανέβηκε στον πάνω όροφο για να κλείσει το καλοριφέρ. Ο απατεώνας άρπαξε τα χρήματα και εξαφανίστηκε.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 348 επισκέπτες