Σε κλοιό πίεσης παραμένει το Νοσοκομείο Σερρών

Σε κλοιό πίεσης παραμένει και σήμερα το...

Με πρόεδρο τον Π. Καρίπογλου το νέο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών

Με την επανεκλογή του Παναγιώτη Καρίπογλου, του...

Πέρασε κατά πλειοψηφία το θέμα των LED από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών

Αποφασίστηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών κατά τη συνεδρίασή της τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου η έναρξη της διαδικασίας αντικατάστασης του οδοφωτισμού με φωτιστικά LED για το σύνολο του Δήμου μέσω Σύμβασης Ενεργειακής Απόδοσης(ΣΕΑ - ΣΔΙΤ).

Αντιμέτωποι με μία ασυνήθιστη εικόνα έρχονται όσοι βρεθούν στο Νέο Σούλι Σερρών.

Μια τεράστια τρύπα διαστάσεων περίπου δέκα επί έξι μέτρων άνοιξε στη μέση του κεντρικού δρόμου της κοινότητας δίπλα στην πλατεία.

Η Αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία, η οποία γίνεται από παρακαμπτήριες οδούς. Ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά με ανακοίνωσή του εφιστά την προσοχή στους δημότες, υπογραμμίζοντας σε αυτήν ότι η καθίζηση του οδοστρώματος προήλθε από σοβαρή βλάβη στο τεχνικό έργο που υπάρχει υπογείως.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών στο σημείο υπήρχε στο παρελθόν ένας ορθογωνικός οχετός πάνω από το οποίο κατασκευάστηκε ο κεντρικός δρόμος του Νέου Σουλίου. Από τις μεγάλες πλημμύρες του περασμένου Ιανουαρίου στην περιοχή, τις βροχοπτώσεις τον Αύγουστο αλλά και τις πρόσφατες βροχοπτώσεις η υπόγεια κατασκευή υποχώρησε και δημιούργησε την καθίζηση στο έδαφος.

Ο δρόμος αναμένεται να μείνει κλειστός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 219 επισκέπτες