Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Μπορεί η περίοδος της καραντίνας για μικρούς και μεγάλους να ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για όλους,αλλά με την πρωτοβουλία των νηπιαγωγών του 6ου και 16ου Νηπιαγωγείου Σερρών και τη συμμετοχή των μικρών μαθητών του σχολείου,αλλά και αρκετών γονέων που εθελοντικά βοήθησαν,το σχολείο έγινε πιο όμορφο και λειτουργικό!

Πιό συγκεκριμένα,δημιουργήθηκε ένας πανέμορφος κήπος στον προαύλιο χώρο,με τη βοήθεια του παππού ενός μαθητή,που έσκαψε με ειδικό εργαλείο (φρέζα) τον κήπο. Με χρήματα των γονέων και με δωρεά από το φυτώριο Φυταγορά,αγοράστηκαν φυτά και δεντράκια κι έτσι με τη βοήθεια των νηπιαγωγών του σχολείου διαμορφώθηκε ένας κήπος,όπου οι μικροί μαθητές καθημερινά,φρόντιζαν τα λουλούδια τους και ασχολούνταν με ευχάριστες κηπουρικές εργασίες.



Ακόμη,με τη βοήθεια κάποιων γονέων,που εθελοντικά προσέφεραν τη βοήθειά τους, βάφτηκε η πέργολα και τα ελαστικά ενώ τα παιδιά με μεγάλη τους χαρά βοήθησαν στο να βαφούν τα παγκάκια.

Μετά από αίτημα του σχολείου, ο αντιδήμαρχος παιδείας και πρόεδρος της ΕΣΕΠΕ κ. Δημήτρης Σιαμάγκας μεσολάβησε ώστε να δοθούν προσφορές για να βαφτούν τα κάγκελα της περίφραξης, ενώ βάφτηκαν τα σκίαστρα των τάξεων και της εισόδου και γίνονται ενέργειες για να καθαριστεί το όμορο οικόπεδο από τα χόρτα.



Τέλος,με τη βοήθεια δύο μπαμπάδων σκάφτηκε τάφρος στην αμμοδόχο για να οριοθετηθεί με τα ελαστικά.Αγοράστηκε καινούργια άμμος, και τοποθετήθηκε στην αμμοδόχο. Το έργο αυτό ανέλαβε και ολοκλήρωσε ο πατέρας ενός νηπίου.



Δράσεις και ενέργειες που αξίζουν πολλά μπράβο και φέρνουν χαμόγελα και χαρά στα παιδιά που το έχουν τόσο ανάγκη!

Ευχαριστούμε όσους προσέφεραν τη βοήθειά τους και συνεχίζουμε!!

 









Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 213 επισκέπτες