Σε κλοιό πίεσης παραμένει το Νοσοκομείο Σερρών

Σε κλοιό πίεσης παραμένει και σήμερα το...

Με πρόεδρο τον Π. Καρίπογλου το νέο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών

Με την επανεκλογή του Παναγιώτη Καρίπογλου, του...

Πέρασε κατά πλειοψηφία το θέμα των LED από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών

Αποφασίστηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών κατά τη συνεδρίασή της τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου η έναρξη της διαδικασίας αντικατάστασης του οδοφωτισμού με φωτιστικά LED για το σύνολο του Δήμου μέσω Σύμβασης Ενεργειακής Απόδοσης(ΣΕΑ - ΣΔΙΤ).

Σε κινητοποιήσεις προσανατολίζονται και οι Σερραίοι αγρότες τον πρώτο μήνα του 2019. Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών ο Πρόεδρος του αδέσμευτου Αγροτικού Συλλόγου Κ. Μητρουσίου Γιάννης Τουρτούρας, είπε πως με κυρίαρχα αιτήματα τη μείωση του φορολογικού και του κόστους παραγωγής καθώς και το ασφαλιστικό, ξαναβγαίνουν στους δρόμους.

Συμπλήρωσε πως στην πρόσφατη συνάντηση των αγροτών με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρο Αραχωβίτη δεν πήραν τις απαντήσεις που περίμεναν και πως οι κινητοποιήσεις είναι πια ο μόνος δρόμος.
Σημείωσε δε πως στις 11 Ιανουαρίου στο Επιμελητήριο Σερρών θα υπάρξει γενική συνέλευση αγροτών, στην οποία θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι της πανελλαδικής Επιτροπής μπλόκων όπου αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για τις περαιτέρω κινήσεις τους.
Ο κ. Τουρτούρας τόνισε πως δεν είναι στόχος των αγροτών να ταλαιπωρήσουν τον κόσμο κλείνοντας δρόμους ή το τελωνείο του Προμαχώνα αλλά είναι ο μόνος δρόμος για να διεκδικήσουν τη λύση των δίκαιων – όπως ανέφερε- αιτημάτων τους.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 189 επισκέπτες