Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Δήμος Σερρών: Σύμβαση για αδειοδότηση 12 Δημοτικών βρεφικών, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

Τη σύμβαση του έργου «Προσαρμογή λειτουργούντων Δημοτικών βρεφικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ.99/2017» υπέγραψε το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Μαρτίου 2024, η Δήμαρχος Σερρών, κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα με τον...

Είσαι έγκυος; Στο κατάστημα Ρόντσης Ορθοπεδικά πραγματοποιούνται μαθήματα προετοιμασίας της εγκύου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο από την εξειδικευμένη μαία Πηνελόπη Σωτηρίου.

Στόχος του προγράμματος μαθημάτων γονεϊκότητας είναι η στήριξη, η ενδυνάμωση και η ανάπτυξη δεξιοτήτων ώστε η κάθε μέλλουσα μανούλα να νιώσει έτοιμη για τον ερχομό του μωρού της.

Βασιζόμενοι πάντα στις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες και τη διεθνή βιβλιογραφία σε ό,τι αφορά στη μητρότητα, την εγκυμοσύνη, τον τοκετό και τον θηλασμό.



Κατά τη διάρκεια του προγράμματος παρέχονται στρατηγικές αντιμετώπισης για τον τοκετό, το θηλασμό, την περιποίηση του νεογνού και της λεχωϊδας, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα κατ΄οίκον επισκέψεων μετά τον τοκετό.





Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή στο πρόγραμμα καλέστε στο 2321027544 ή επισκεφτείτε το κατάστημα Μεγ. Αλεξάνδρου 35, Σέρρες (με δύο θέσεις parking μπροστά στο κατάστημα).
Δείτε περισσότερα για τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού



Διαβάστε επίσης:

  • Μια νέα εμπειρία JYSK στις Σέρρες Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που άνοιξε τις πύλες του το κατάστημα JYSK Σερρών. Στα χρόνια αυτά οι πελάτες της JYSK στις Σέρρες είχαν την ευκαιρία να ...
  • Τι σουτιέν να επιλέξω; Όταν ψάχνετε να αγοράσετε ένα νέο σουτιέν, είναι σημαντικό να βρείτε κάτι που να ταιριάζει σωστά στο στήθος, τις ανάγκες σας και σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 285 επισκέπτες