Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Ίσως να φαίνεται απλό, αλλά το να βρεις τον κατάλληλο Dj που θα ντύσει μουσικά το πάρτυ του γάμου σου δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση.

Ο ιδανικός Dj είναι αυτός που θα ακούσει το ζευγάρι και θα κατανοήσει τις επιθυμίες του, ενώ εκείνη την ημέρα δεν θα βαδίσει σε μια πεπατημένη αλλά θα προσπαθεί να πιάσει το σφιγμό των παρεβρισκομένων προκειμένου να μη μείνει κανείς στην... καρέκλα του!

Οι γεμάτες πίστες και τα πρόσωπα ζευγαριού και καλεσμένων στους γάμους όπου στα decks είναι ο Panos Piretzis είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι αποτελεί την καλύτερη επιλογή για το γάμο σας.

Η χρόνια εμπειρία του τόσο στη νυχτερινή ζωή όσο και στη μουσική κάλυψη γάμων σου εμπνέει την εμπιστοσύνη που χρειάζεσαι. Ο Panos Piretzis ξέρει να ελίσσεται, να συνδυάζει το διαχρονικό με το φρέσκο, να μιξάρει και να συναρπάζει τους καλεσμένους. Ο ενθουσιασμός σε κάθε επιλογή τραγουδιού είναι έκδηλος παρακινώντας τους πάντες σε ένα non stop χορευτικό παραλήρημα που κρατάει μέχρι το πρωί. Δεν γίνεται να είναι στα decks ο Panos και ο γάμος να μη δει το πρώτο φως της ημέρας. Δεν γίνεται να είναι στα decks ο Panos και να μη συζητιέται το πάρτυ του γάμου σας για τους επόμενους μήνες ή και χρόνια!

Τόσο οι Σέρρες, όπου βρίσκεται η βάση του όσο και η ευρύτερη περιοχή της Βορείου Ελλάδος όλοι θυμούνται τους γάμους που dj ήταν ο Panos Piretzis. Δεν είναι τυχαίο ότι η...χάρη του έχει φτάσει σε όλη την Ελλάδα και φυσικά σε νησιά,όπου οι κοσμοπολίτικοι καλοκαιρινοί γάμοι με θέα τα γαλανά νερά της θάλασσας θέλουν τον Πάνο και τους Your Djs να δίνουν το ρυθμό!!

Άλλωστε δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή για το νεόνυμφο ζευγάρι από ένα γαμήλιο πάρτυ που όλοι θυμούνται και όλοι μιλούν γι' αυτό και για το πόσο ωραία πέρασαν εκείνη τη βραδιά!

Αν θέλετε κι εσείς ο γάμος να μείνει για πάντα χαραγμένος όχι μόνο στη δική σας μνήμη, αλλά και στη μνήμη όσων θα σας τιμήσουν με την παρουσία τους δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με τον Pano Piretzi. Εκείνος ξέρει... Εσείς απλώς αφεθείτε στους ρυθμούς του!

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 6942456371
Websitewww.yourdjs.gr
Facebook pagefacebook.com/yourdjsteam/
Youtubeyoutube.com/channel/yourdjs

Δείτε σχόλια από ζευγάρια που είχαν DJ στο γάμο τους τον Πάνο στο έγκυρο site weddingwire και στο Facebook

Διαβάστε επίσης:

  • Μια νέα εμπειρία JYSK στις Σέρρες Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που άνοιξε τις πύλες του το κατάστημα JYSK Σερρών. Στα χρόνια αυτά οι πελάτες της JYSK στις Σέρρες είχαν την ευκαιρία να ...
  • Τι σουτιέν να επιλέξω; Όταν ψάχνετε να αγοράσετε ένα νέο σουτιέν, είναι σημαντικό να βρείτε κάτι που να ταιριάζει σωστά στο στήθος, τις ανάγκες σας και σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 320 επισκέπτες