Τι θα γίνει με το 21ο και 15ο δημοτικό Σερρών;

Σύγχυση και αναστάτωση επικρατεί στους γονείς...

Φορολογικό νομοσχέδιο - Συγκέντρωση μπροστά στη ΔΟΥ Σερρών

Συγκέντρωση για το φορολογικό νομοσχέδιο μπροστά στη ΔΟΥ...

Αυτά είναι τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια για τα οποία "διαμαρτύρονται" οι Σύμμαχοι

Με Δελτίο Τύπου που έστειλε η Συμμαχία Σερραίων στα Μ.Μ.Ε και με μια επισυναπτόμενη φωτογραφία (1 κανονικό ψηφοδέλτιο και 1 ΡΟΖ ) αναφέρει πως υπήρχε ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ και πως τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια εμφανέστατα διακρίνονται από 15 μέτρα απόσταση! Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Η 6η Γιορτή Τέχνης “Serres Music & Art Festival”, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2023, στο Eπιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO “ΧΡΗΣΤΟΣ MEΓΚΛΑΣ” (πρώην στρατόπεδο Κολοκοτρώνη).

Την Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου θα δοθεί συναυλία με το συγκρότημα “Άγριο Μέλι” στις 8 το βράδυ, θα ακολουθήσει , Μαθητικό σύνολο Tango από το Μουσικό Σχολείο Σερρών, συναυλία με τη Νεφέλη Φασούλη και στις 11.30 συναυλία του συγκροτήματος “MidnightShaman”

Το Σάββατο, 9 του μηνός είναι η μεγάλη συναυλία με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου στις 9.30 το βράδυ με φιλική συμμετοχή του Σερραίου τραγουδοποιού Αλέξανδρου Εμμανουηλίδη.

Παράλληλες Δράσεις:

Εκθέσεις Ζωγραφικής και Φωτογραφίας που αναδεικνύουν την τέχνη και τη δημιουργικότητα τοπικών καλλιτεχνών.

Έκθεση Χειροποίητων Μουσικών Οργάνων, Κοσμημάτων, Κούκλων και κατασκευών.

Ακροβατική & Visual Arts επίδειξη που συνδυάζει κίνηση και εικαστική τέχνη.

Διαβάστε επίσης:

  • Wake Up Festival στην Κοίμηση Σερρών Εντυπωσιακή αναμένεται και η φετινή διοργάνωση το Wake Up Festival για ένα τριήμερο ραντεβού 28,29 και 30 Ιουλίου στην Κοίμηση Σερρών. Σειρά συναυλιών με τοπ...