Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Νομού Σερρών

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα και στις...

Πυρκαγιά σε κορυφογραμμή στο Παγγαίο μεταξύ Πρώτης και Ροδολίβους

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που...

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 7η SEREXPO 2023

Με εντυπωσιακό τρόπο, παρουσία χιλιάδες κόσμου, έπεσε η αυλαία της SEREXPO 2023 , την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, και το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός πέρασε στην ιστορία. Μετά την, κατά γενική ομολογία, τεράστια επιτυχία της διοργάνωσης αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, που για...


Συνολικά έξι άτομα συνελήφθησαν σε πέντε ξεχωριστές περιπτώσεις στην Κεντρική Μακεδονία μετά από στοχευμένες δράσεις για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

Συνολικά κατασχέθηκαν 47 δενδρύλλια και φυτά κάνναβης, ένα κιλό και 741,87 γραμμάρια κάνναβης, 196,62 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, 5,4 γραμμάρια κοκαΐνης, επτά χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, δύο φιαλίδια με έλαιο κάνναβης, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ.

Καθοριστική ήταν η συμβολή των ανδρών της Ασφάλειας Σερρών αλλά και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «ROXY», της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών σε δύο από τις έξι περιπτώσεις.

Σε αυτές έγινε η σύλληψη ενός άνδρα, έγινε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, καθώς σε έρευνα στο σπίτι του, με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «ROXY», της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: έξι συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους ενός κιλού και 156 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη βάρους 75 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 4,36 γραμμαρίων, επτά χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Στην δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη την Τετάρτη το βράδυ (17/5) σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας άνδρας διότι σε έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 121,62 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, 89,47 γραμμάρια κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης, δύο φιαλίδια με έλαιο κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 1.150 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 362 επισκέπτες