Τραγωδία στις Σέρρες - Νεκρό ένα παιδάκι από έκρηξη στο λεβητοστάσιο σχολείου

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας...

Παρουσία του ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλου το μνημόσυνο για τον Εμμανουήλ Παπά

Παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου...

Ο Βόλος μαγεύει τα Χριστούγεννα! Εμείς τι κάνουμε είναι το θέμα…

Γιατί το να αναφέρουν ότι πρόθεσή της Δημοτικής Αρχής είναι η Πολιτεία των Ευχών να αποτελέσει πόλο έλξης για κατοίκους από όλη την Ελλάδα, στο ΔΣ της ΚΕΔΗΣ και στα λόγια είναι εύκολο.


Δέκα αλλοδαπούς – εκ των οποίων δύο ανήλικοι- μετέφερε παράνομα ένας άντρας ο οποίος και συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς της Ασφάλειας Σερρών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εμμανουήλ Παππά.

Ο επίσης αλλοδαπός οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, ωστόσο λίγο αργότερα ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητό του και συνελήφθη.

Στο αυτοκίνητο διαπιστώθηκε να μεταφέρει συνολικά 10 αλλοδαπούς, εκ των οποίων οι δύο ανήλικοι, με σκοπό τη μη νόμιμη μεταφορά τους προς το εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής. Για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 29 Σεπτεμβρίου 2022 στο Τμήμα Ασφάλειας Παλαιού Φαλήρου. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ

Διαβάστε επίσης: