Κατάληψη των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΣ- Ζητούν απόσυρση Νομοσχεδίου

Σε κατάληψη του κτηρίου της Δημοτικής...

Μεγάλη συμμετοχή στην πορεία Σωματείων και φορέων στις Σέρρες

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των Σερραίων στη...

Ηλία ζούμε… Σύμμαχο να σε δούμε!

Έντονη είναι η φημολογία το τελευταίο διάστημα πως ο Ηλίας Γκότσης και o Αλέξανδρος Χρυσάφης έδωσαν τα χέρια και θα συμπορευτούν μαζί στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές.


Tο Κτήμα Νεραντζή εξέδωσε Δελτίο Τύπου στο οποίο γνωστοποιεί ότι στις 24-08-2022 ημέρα Τετάρτη, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ελλήνων Οινοποιών (ΣΕΟ), θα φιλοξενηθεί στην πόλη μας μια πολύ σημαντική ομάδα οινοχόων (sommelier) και προσωπικοτήτων του κρασιού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στις 17:30 στο κτήμα Νεραντζή όπου και θα ακολουθήσει δεξίωση των προσκεκλημένων ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται τρείς sommeliers από εστιατόρια τριών αστεριών michelin (αναμεσά τους και το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου για το 2022 στην Κοπενχάγη– δέκα sommeliers από εστιατόρια δύο αστεριών και εννιά από εστιατόρια με ένα αστέρι.

Οι προσκεκλημένοι θα ξεναγηθούν στο επισκέψιμο οινοποιείο μας και θα ακολουθήσει γευστική δοκιμή των κρασιών του κτήματος αλλά και άλλων κτημάτων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που δήλωσαν συμμετοχή μέσω του ΣΕΟ.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κ. Μητρόπουλο 6937138138.

Διαβάστε επίσης:

  • 22η Γιορτή ρυζιού στον Προβατά Σερρών Με στόχο την προώθηση του ρυζιού, με την καλλιέργεια του οποίου ασχολούνται οι κάτοικοι της περιοχής του Προβατά Σερρών, διοργανώνεται η 22η Γιορτή Ρυζιού και α...
  • Άνοιξε τις πύλες της η SEREXPO 2022 Η SEREXPO 2022 επέστρεψε δυναμικά και άνοιξε την «αυλαία» της, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» και θα διαρκέσει έ...

swa 23

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 447 επισκέπτες