Επισκέπτες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα στο χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά Σερρών

Το δρόμο προς το χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά...

Επίσκεψη της Προέδρου του Αρείου Πάγου στα Δικαστήρια Σερρών

Επίσκεψη στα δικαστήρια των Σερρών...

Περισσότεροι από 1.000 Σερραίοι στην 13η ημέρα καριέρας

Με τη συμμετοχή 35 επιχειρήσεων, με περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης, πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες η 13η Ημέρα Καριέρας.


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προβατά διοργανώνει σε συνεργασία με την Κοινότητα Προβατά, εκδηλώσεις με αφορμή την Πανήγυρη του Ιερού παρεκκλησίου «Μεταμόρφωσης του Σωτήρος».

Παρασκευή 05-08-2022
20:00 Πανηγυρικός Εσπερινός στο Εκκλησάκι Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.Περιφορά της εικόνας του Σωτήρος με την φιλαρμονική του Δήμου Σερρών.
21:00 Πατινάδα με τις χορευτικές ομάδες του Πολιτιστικού κ Εξωραϊστικού Συλλόγου Κάτω Καμήλας, Κρητών Ωραιοκάστρου και Προβατά.
21:30 Παρουσίαση τραγουδιών από την Χορωδία Προβατά και στη συνέχεια παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τις χορευτικές ομάδες Προβατά, Κρητών Ωραιοκάστρου και Πολιτιστικού κ Εξωραϊστικού Ομίλου Κάτω Καμήλας με την συνοδεία του μουσικού σχήματος "ΣΙΡΡΙΣ"
Θα ακολουθήσει γλέντι με το μουσικό σχήμα "ΣΙΡΡΙΣ"


Σάββατο 06-08-2022
21:00 Λαϊκή Βραδιά με τον Γιώργο ΓΚΟΥΤΖΗ ,την Κάλια ΒΕΝΕΤΗ και την ορχήστρα τους.


Κυριακή 07-08-2022
19:00 Αθλητικές δραστηριότητες για τα παιδιά -"SURVIVOR"
21:30 Θεατρική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών
"ΔΕΛΗΣΤΑΥΡΟΥ Κ ΥΙΟΣ"
Διοργανωτές
Πολιτιστικός σύλλογος Προβατά "Ο ΦΩΤΟΔΟΤΗΣ"
Κοινότητα Προβατά
Κεδη Σερρών

Την Τετάρτη 03-08-2022 θα γίνει το κάλεσμα των κατοίκων με παραδοσιακούς ζουρνάδες σε όλες τις γειτονιές του χωριού μας!!!

Διαβάστε επίσης:

  • 22η Γιορτή ρυζιού στον Προβατά Σερρών Με στόχο την προώθηση του ρυζιού, με την καλλιέργεια του οποίου ασχολούνται οι κάτοικοι της περιοχής του Προβατά Σερρών, διοργανώνεται η 22η Γιορτή Ρυζιού και α...
  • Άνοιξε τις πύλες της η SEREXPO 2022 Η SEREXPO 2022 επέστρεψε δυναμικά και άνοιξε την «αυλαία» της, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» και θα διαρκέσει έ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 247 επισκέπτες